Casa lui Freddie Mercury din Londra, scoasă la vânzare pentru 38 de milioane de dolari

  • Fosta casă din Londra a legendei rock Freddie Mercury este scoasă la vânzare, potrivit CNN.
  • Proprietatea aparţine prietenei lui Freddie Mercury.
  • Ea cere pentru casă suma de 30 de milioane de lire sterline (38 de milioane de dolari).
3718 afișări
Imaginea articolului Casa lui Freddie Mercury din Londra, scoasă la vânzare pentru 38 de milioane de dolari

Sursa foto: Facebook

Garden Lodge din Kensington, vestul Londrei, a fost casa lui Freddie Mercury timp de 11 ani şi are numeroase facilităţi, inclusiv o cameră de zi japoneză, un salon cu înălţime dublă, un bar-bibliotecă şi un centru de muzică.

Proprietatea a fost cumpărată de Mercury pe loc când a vizitat-o pentru prima dată în 1980, potrivit Knight Frank, care se ocupă de vânzare.

Colaborând cu arhitectul şi designerul de interior de specialitate Robin Moore Ede, Mercury a renovat casa în următorul deceniu.

La moartea sa, în 1991, Mercury a lăsat moştenire proprietatea şi toate lucrurile din interior prietenei sale apropiate Mary Austin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici