Celine Dion şi-a făcut apariţia în public după aproape patru ani

Celine Dion şi-a făcut prima apariţie publică din ultimii aproape patru ani, în timp ce continuă să lupte cu sindromul persoanei rigide, scrie, miercuri, Pagesix.com.

8169 afișări
Imaginea articolului Celine Dion şi-a făcut apariţia în public după aproape patru ani

Celine Dion şi-a făcut apariţia în public după aproape patru ani

Celine Dion şi-a făcut prima apariţie publică din ultimii aproape patru ani, în timp ce continuă să lupte cu sindromul persoanei rigide.

Cântăreaţa, în vârstă de 55 de ani, a asistat, luni, la un meci NHL la T-Mobile Arena din Las Vegas, între Vegas Golden Knights şi echipa din oraşul său natal, Montreal Canadiens.

După meci, în care Habs au pierdut, Celine Dion a intrat în vestiar şi a discutat cu toată lumea şi le-a strâns mâinile.

În ciuda problemelor sale grave de sănătate, vedeta franco-canadiană părea să aibă un moral extraordinar, potrivit presei internaţionale.

Fiul său, René-Charles, şi gemenii Eddy şi Nelson au fost alături de ea şi s-au fotografiat cu câţiva jucători.

Dion şi-a anunţat diagnosticul în decembrie 2022, după diverse anulări de concerte şi, în cele din urmă, şi-a încheiat turneul mondial „Courage”.

A urcat ultima dată pe scenă în martie 2020.

Sindromul „persoanei rigide” este o „tulburare neurologică rară şi progresivă” care poate provoca rigiditatea muşchilor la nivelul trunchiului, braţelor şi picioarelor.

Celine Dion are parte de cel mai bun tratament pentru sindromul care i-a pus capăt carierei.

„Nu putem găsi niciun medicament care să funcţioneze, dar este important să avem speranţă”, a declarat Claudette Dion, sora Celinei, pentru Le Journal de Montreal. „Pe Celine o tratează cei mai buni cercetători din domeniu".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici