Cher este acuzată că a angajat patru bărbaţi pentru a-l răpi pe fiul ei dintr-un hotel

Cher, celebra cântăreaţă şi actriţă, este acuzată că a angajat patru bărbaţi pentru a-l răpi pe fiul ei dintr-un hotel. Acuzaţiile oficiale au fost formulate chiar de nora sa, potrivit BBC.

598 afișări
Imaginea articolului Cher este acuzată că a angajat patru bărbaţi pentru a-l răpi pe fiul ei dintr-un hotel

Potrivit documentelor judecătoreşti depuse de Marieangela King, soţia lui Elijah Blue Allman, patru bărbaţi l-au „luat” pe fiu dintr-o cameră de hotel din New York.

Incidentul s-a produs în noiembrie 2022. Cei doi soţi se aflau acolo pentru a-şi salva căsnicia după ce cu un an înainte fusese depusă o solicitare de divorţ.

Marieangela King susţine că ea şi soţul ei au petrecut 12 zile în hotel şi că „la 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunţii, patru persoane au venit în camera de hotel şi l-au luat pe domnul Allman”.

Allman, în vârstă de 47 de ani, s-a căsătorit cu King în 2013.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici