De la terorişti la extratereştri. A fost lansat jocul Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

Compania franceză Ubisoft a lansat ieri, 20 ianuarie, jocul Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, un first-person shooter tactic cu mod multiplayer online şi cooperativ, dezvoltat de studioul canadian Ubisoft Montreal. Franciza de jocuri Tom Clancy, inspirată după romanele autorului cu acelaşi nume şi care a abordat de peste 20 ani subiecte şi teme de geopolitică, războaie locale, crimă organizată, atacuri cibernetice, terorism şi spionaj, face un pas inedit.

179 afișări
Imaginea articolului De la terorişti la extratereştri. A fost lansat jocul Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

Sursa Foto- Epic Store

Compania franceză Ubisoft a lansat ieri, 20 ianuarie, jocul Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, un first-person shooter tactic cu mod multiplayer online şi cooperativ, dezvoltat de studioul canadian Ubisoft Montreal.

Rainbow Six Extraction este un spin-off al jocului de succes, Rainbow Six Siege, lansat din 2015. 

Franciza de jocuri, inspirată după romanele autorului Tom Clancy, care a abordat de peste 20 ani subiecte precum geopolitică, războaiele locale din Africa şi lumea arabă, crima organizată şi traficul de narcotice din America de Sud, tehnologia militară, războiul rece, atacurile cibernetice, terorismul internaţional şi spionajul, face un pas inedit.

Cel mai nou joc lansat va aborda invazia extratereştrilor. În joc, echipa Rainbow, care a apărat omenirea de cele mai grave ameninţări globale imaginabile, se confruntă cu paraziţi extratereştri letali numiţi Arheii.

Jocul incude 69 de arme, 25 de gadgeturi, 18 operatori cu niveluri de progresie, 12 hărţi dinamice mari, 13 inamici mutanţi şi conţinut gratuit post-lansare, precum şi posibilitatea de a testa abilităţile cu 4 niveluri de dificultate reglabile şi un mod de clasare Endgame. 

Pentru achiziţionare, jocul este la vânzare pe platformele Ubisoft şi Epic şi poate fi jucat pe PC cu sistem de operare Microsoft Windows, pe consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One şi Xbox Series X şi Series S, dar şi pe platformele de Cloud ca Amazon Luna, GeForce Now şi Google Stadia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici