Doliu în familia „Friends”. Actorul James Michael Tyler, interpretul lui Gunther, a murit

  • James Michael Tyler, cunoscut în din rolul lui Gunther, managerul cafenelei din serialul de succes "Friends", a murit duminică la domiciliul său, potrivit reprezentantului său Toni Benson.
  • Actorul avea 59 de ani, scrie CNN.
2939 afișări
Imaginea articolului Doliu în familia „Friends”. Actorul James Michael Tyler, interpretul lui Gunther, a murit

FOTO Friends/Twitter

"Lumea l-a cunoscut ca Gunther (al şaptelea "prieten"), din serialul de succes Friends, dar cei dragi lui Michael l-au cunoscut ca actor, muzician, susţinător al conştientizării cancerului şi soţ iubitor", arată declaraţia lui Benson.

Tyler a decedat duminică în locuinţa sa din Los Angeles, după o luptă cu cancerul de prostată, diagnosticat pentru prima dată în 2018.

Actorul a fost cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe Gunther, managerul cafenelei Central Perk şi admiratorul lui Rachel în celebrul serial din anii '90, dar a jucat în numeroase alte titluri, printre care "Scrubs", "Modern Music" şi "Sabrina the Teenage Witch".

Tyler a dezvăluit pentru prima dată că se lupta cu cancerul de prostată în luna iunie, când a vorbit la emisiunea Today Show de la NBC şi a spus că medicii i-au descoperit cancerul în timpul unui control medical de rutină, la 56 de ani.

„Friends n-ar fi fost la fel fără tine. Ne vei lipsi”, a scris actriţa Jennifer Aniston, pe Instagram. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici