Drake scrie istorie. Artistul are cel mai mare număr de hituri în Top 10 Billboard

  • Drake a înregistrat recordul pentru cele mai multe piese în Top 10 Billboard
  • Cu 40 de piese Drake a detronat-o pe Madonna care avea 38 de hituri
  • În 2018 Drake a avut 7 single-uri simultane în Top 10 Billboard şi i-a detronat pe The Beatles cu 5 piese în 1964
188 afișări
Imaginea articolului Drake scrie istorie. Artistul are cel mai mare număr de hituri în Top 10 Billboard

Drake scrie istorie. Artistul are cel mai mare număr de hituri în Top 10 Billboard

Drake a devenit oficial artistul cu cele mai multe piese în Top 10 Billboard din istorie. Canadianul în vârstă de 33 de ani are 40 de piese în topul celor mai ascultate hituri la nivel global. Drake a reuşit această performanţă datorită colaborării cu Dj Khaled, cei doi artişti au lansat împreună piesele ,,Popsta"r şi ,,Greece" în urmă cu 2 săptămâni, hituri care se află în prezent pe locul 3 respectiv, locul 8 în clasamentul Billboard.

Drake a detronat-o pe Madonna care până în prezent are 38 de hituri în Top 10. În 2018 Drake i-a depăşit pe The Beatles cu cele mai multe single-uri simultane în Top 10. Acesta a avut 7 piese în comparaţie cu trupa The Beatles care în 1964 a avut 5 piese deodată în cel mai mare top de hituri.

Drake:,,Aveam în minte lucruri pe care voiam să le realizez, cred că am avut cea mai mare credinţă în mine şi foarte multă încredere, nu cred că mi-am imaginat vreodată cât de departe voi ajunge, dar ştii, când viaţa îţi oferă bani şi binecuvântări, îţi creşte apetitul. “

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici