Ed Sheeran vine a doua oară în România. Când va avea loc concertul de la Arenele Romane

  • Artistul britanic vine în România pentru a doua oară, după concertul din 2019.
  • Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, 26 octombrie 2023.
  • Sheeran a anunţat şi o prestaţie specială a artistului Calum Scott.
1166 afișări
Imaginea articolului Ed Sheeran vine a doua oară în România. Când va avea loc concertul de la Arenele Romane

Ed Sheeran, Facebook

Dacă eşti fan Ed Sheeran, marchează în calendar data de 24 august 2024. Artistul britanic vine în România pentru a doua oară, după concertul din 2019. În iulie 2019, Sheern a cântat tot pe Arena Naţională, în faţa a peste 50.000 de oameni, purtând în tricoul echipei naţionale de fotbal a României.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, 26 octombrie 2023.

Mai multe detalii, pe ALEPH NEWS

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici