Expeditions: Rome, un joc în care poţi explora Imperiul Roman

Pe 20 ianuarie, THQ Nordic a lansat Expeditions: Rome, jocul de rol dezvoltat de studioul danez Logic Artists. Jucătorii vor putea prelua rolul unui tânăr Legatus care împreună cu cinci însoţitori şi legiunile sale, vor porni într-o expediţie de explorare şi expansiune a Imperiului Roman.

319 afișări
Imaginea articolului Expeditions: Rome, un joc în care poţi explora Imperiul Roman

Sursa Foto- Steam

Pe 20 ianuarie, THQ Nordic a lansat Expeditions: Rome, jocul de rol dezvoltat de studioul danez Logic Artists Jocul poate fi achiziţionat de pe Steam şi Epic.

Logic Artists este studioul care a dezvoltat în trecut jocurile Expeditions: Conquistador şi Expeditions: Viking

În Expeditions:Rome, jucătorii vor putea prelua rolul unui tânăr al cărui tată a fost ucis de un adversar politic necunoscut. Acesta este nevoit să fugă din Roma şi să plece într-o expediţie militară pentru a supune o rebeliune grecească.

Pas cu pas, vă veţi creşte priceperea militară, vă veţi întări abilităţile de luptă şi veţi căpăta gradul militar de Legatus. Veţi exercita voinţa Romei prin acţiunile voastre pe scena mondială ale lumii antice, de la coastele strălucitoare ale Greciei până în pădurile întunecate ale Galiei. Decideţi cum vă vor vedea oamenii din imperiu şi Roma.

Veţi coordona legiunile cu o mână de fier sau veţi vorbi cu o limbă de argint?

Veţi îmbrăţişa moştenirea politică a Republicii sau vă veţi croi propriul drum ?

Fiecare alegere contează pe măsură ce decideţi soarta legiunilor voastre, a tovarăşilor voştri şi destinul Romei. 

În joc vă puteţi personaliza aspectul, sexul, clasa şi abilităţile personajului. Vă veţi alege tactica preferată pentru lupte, veţi avea cinci însoţitori unici, veţi explora o lume plină de culoare şi frumos realizată în multe medii diferite din Africa de Nord, Grecia, Galia şi Roma însăşi.

Furaţi, creaţi şi echipaţi-vă cu o varietate de arme, armuri şi obiecte tactice şi conduceţi-vă legiunea în trei campanii de război extinse în Grecia, Africa de Nord şi Galia. Recrutaţi legionari, îmbunătăţiţi-vă tabăra de război, cuceriţi regiuni, exploataţi resursele fiecărei provincii şi apăraţi-vă teritoriile. 

 

 

 

CERINŢE DE SISTEM


MINIM:
Necesită un procesor şi sistem de operare pe 64 de biţi
SO: Windows 7, 10 (64-bit)
Procesor: AMD FX-8350 X8 / Intel i5-4690K
Memorie: 8 GB RAM
Grafică: AMD R9 380 4GB / GTX 960 4GB
DirectX: Versiune 11
Stocare: 30 GB spaţiu disponibil
Placă audio: DirectX compatible


RECOMANDAT:
Necesită un procesor şi sistem de operare pe 64 de biţi
SO: Windows 10 (64-bit)
Procesor: Ryzen 5 3600X / Intel Core i5-9500F
Memorie: 16 GB RAM
Grafică: AMD RX Vega 56 8GB / GTX 1070 8GB
DirectX: Versiune 11
Stocare: 30 GB spaţiu disponibil
Placă audio: DirectX compatible

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici