Feli cântă despre o „Dragoste nebună”

Feli lansează „Dragoste nebună”, o piesă despre parcursul imprevizibil al unei poveşti de iubire în care se amestecă amăgirile cu dezamăgirile, orgoliul cu iertarea şi sentimentele cu realitatea.

76 afișări
Imaginea articolului Feli cântă despre o „Dragoste nebună”

Feli cântă despre o „Dragoste nebună”

„Tu, dragoste nebună, ce-ai lăsat în urmă, doar dezamăgire şi-amintiri/Dragoste nebună, fulgere şi tună, dar din când în când ne mai şi iubim” spun parte din filele amare, scrise uneori cu litere dulci ale poveştii din „Dragoste nebună” cântată de Feli.

„Piesa a apărut în aceeaşi tabără de creaţie ca şi piesa Flori de argint, când,  împreună cu parte din colegii mei de la HaHaHa Production, am simţit mult, am compus intens şi am cântat non-stop despre tot felul de iubiri. „Dragoste nebună” poate fi povestea oricărei relaţii de cuplu, care se lasă invadată de comoditate, contradicţii şi de ispite şi care, dacă nu se dovedeşte a fi puternică şi sinceră, dispare.”, povesteşte Feli despre piesa nouă ce poartă ştampila sensibilităţii şi a vocii ei unice.

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica semnată de Feli, Miruna Iova, Gabriel Stănoiu şi Şerban Cazan, versurile scrise de Feli şi Miruna Iova şi producţia făcută de Şerban Cazan şi Gabriel Stănoiu, „Dragoste nebună” scoate la iveală, în videoclipul său, regizat de SAN, mai multe faţete savuroase ale femeii Feli care se arată atât cu bijudiuri şi pijamale roz, cât şi cu look glamour, plin de paiete lângă un pahar de şampanie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici