Fosta iubită a lui Al Pacino cere custodia fizică totală a copilului lor

Al Pacino, 83 de ani, şi Noor Alfallah, 29 de ani, s-au despărţit la trei luni după ce li s-a născut copilul. Acum ea cere custodia fizică totală.

1946 afișări
Imaginea articolului Fosta iubită a lui Al Pacino cere custodia fizică totală a copilului lor

Fosta iubită a lui Al Pacino cere custodia fizică totală a copilului lor

Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a depus documente legale în Los Angeles, solicitând custodia completă, fizică, a copilului, adăugând că vrea ca actorul în vârstă de 83 de ani să aibă "vizite rezonabile", relatează The Blast, după ce a analizat documentele legale.

Pacino şi Alfallah au avut o legătură romantică din aprilie 2022 şi copilul li s-a născut pe 6 iunie la spitalul Cedar's Sinai din Los Angeles.

Pacino este deja tatăl a trei copii cu două femei: cu Beverly D'Angelo îi are pe gemenii Olivia Pacino şi Anton James Pacino, în vârstă de 22 de ani, şi cu Jan Tarrant pe Julie Pacino, în vârstă de 33 de ani.

Potrivit publicaţiei, Alfallah a declarat în faţa instanţei că dispusă să îi permită actorului să aibă un cuvânt de spus în chestiuni legate de educaţie, religie, tratament medical şi altele.

Ea a depus şi un document care recunoaşte paternitatea lui Pacino. În documentele legale, Alfallah a declarat că a conceput copilul în California după ce a întreţinut "relaţii sexuale" cu actorul.

Alfallah cere ca Pacino să-i plătească onorariile avocatului ei sau orice alte costuri legate de caz. O sumă specifică pentru pensia alimentară nu a fost precizată în documentele depuse în instanţă.

Judecătorul de caz urmează să stabilească o sumă pe baza a ceea ce Alfallah va cere în cadrul audierilor viitoare.

Nu sunt indicii că Pacino s-ar fi opus vreuneia dintre cereri.

Alfallah a avut anterior relaţii cu Mick Jagger, simbolul Rolling Stones, şi cu miliardarul Nicolas Berggruen, conform Daily Mail.

Ea a fost văzută în 2019 cu celebrul Clint Eastwood, în vârstă de 93 de ani, dar a declarat că erau doar prieteni de familie. Cu un an înainte, ea a fost văzută în oraş cu actorul Inglourious Basterds Eli Roth, 51 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici