FOTO Când un mistreţ îţi fură laptopul, fugi după el chiar dacă eşti în costumul lui Adam. A păţit-o un nudist

  • Un nudist a fugărit un mistreţ cu doi pui, după ce animalul a ieşit din pădure şi i-a furat laptopul
  • Imaginile au fost surprinse într-un parc de nudişti, în Germania
  • Momentul a făcut deliciul celor prezenţi, stârnind amuzament
4411 afișări
Imaginea articolului FOTO Când un mistreţ îţi fură laptopul, fugi după el chiar dacă eşti în costumul lui Adam. A păţit-o un nudist

Ce a păţit un nudist FOTO Facebook/Adele Landauer

Un bărbat a fugărit, în costumul lui Adam, un mistreţ care i-a furat punga în care se afla laptopul său, stârnind amuzamentul celor prezenţi într-un parc de nudişti, scrie BBC. 
 
Se pare că mistreţul a ieşit brusc din pădure, fiind însoţit de doi pui. Bărbatul a reacţionat şi a luat-o la fugă după animale.
 
Adele Landauer, actriţă şi trainer de Dezvoltare personală, a pozat incidentul, care s-a petrecut la Teufelssee - o zonă unde turiştii preferă să facă plajă, de multe ori nud. Apoi, a fost doar un pas până ca imaginile să ajungă în social media. 
 
„Natura îşi ia revanşa“, a scris Landauer pe Facebook, mărturisind că bărbatul rămas fără laptop s-a amuzat copios de situaţie. „I-am arătat apoi fotografiile, a râs zgomotos şi mi-a dat voie să le postez", a adăugat ea.
 
Iată imaginile care te vor amuza: 
 
                       
 
Trebuie să ştii că, vara, în Germania există o tradiţie. Unii nemţi renunţă la haine în parcuri, aceasta fiind considerată o formă de comuniune cu natura ce poartă numele de Freikörperkultur – „cultura trupului liber“.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici