FOTO-VIDEO. Kylie Jenner, pictorial îndrăzneţ. A pozat topless într-o campanie ce promovează o colecţie denim

  • Kylie Jenner pozează topless în blugi pentru a arăta frumuseţea şi versatilitatea denimului.
  • Denimul, deşi este un material ecologic, necesită 7.000 litri de apă şi cantităţi mari de vopsea chimică.
  • Kylie Jenner face promovare pentru geaca denim de la Acne Studios şi blugii de la Calvin Klein.
457 afișări
Imaginea articolului FOTO-VIDEO. Kylie Jenner, pictorial îndrăzneţ. A pozat topless într-o campanie ce promovează o colecţie denim

Kylie Jenner, Instagram

Kylie Jenner, una dintre cele mai cunoscute şi mai bogate vedete din lume, sora lui Kim Kardashian, a făcut o campanie topless pentru două branduri de denim: Acne Studios şi Calvin Klein.

Vedeta a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare doar cu o geacă denim şi o pereche de blugi.

 

 

Denimul este un material ecologic, care nu implică sacrificarea animalelor, spre deosebire de piele. De asemenea, denimul este durabil şi rezistent, ceea ce înseamnă că nu trebuie înlocuit des. El poate fi reciclat sau refolosit pentru a crea alte produse, cum ar fi genţi, accesorii sau haine.

 

Totuşi, denimul are şi un impact negativ asupra mediului înconjurător deoarece fabricarea unei perechi de pantaloni necesită aproximativ 7.000 de litri de apă şi cantităţi mari de vopsea chimică. Aceste procese pot polua solul, apa şi aerul, afectând sănătatea oamenilor şi a animalelor. Există însă alternative mai sustenabile, cum ar fi denimul organic sau reciclat.

Dar sora lui Kim Kardashian se mândreşte să facă o campanie pentru a ne arăta că blugii şi denimul vor fi tendinţele modei feminine în această toamnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici