Influencerul Vlad a ajuns viral pe Tik Tok, în timpul pandemiei, cu trendul „Esti român dacă…”/ Câţi oameni îl urmăresc online

  • Fenomenul Tik Tok prinde tot mai mult teren şi în România.
  • De la 30 de mii de urmăritori pe TikTok, Vlad a ajuns în 3 luni de pandemie la aproape 300.000.
  • Dacă vrei să ai mulţi urmăritori în social media, cel mai important este să postezi des, spune Vlad.
778 afișări
Imaginea articolului Influencerul Vlad a ajuns viral pe Tik Tok, în timpul pandemiei, cu trendul „Esti român dacă…”/ Câţi oameni îl urmăresc online

Influencerul Vlad a ajuns viral pe Tik Tok, în timpul pandemiei FOTO Hepta

Ştii ce trebuie să faci ca să devii viral pe TikTok? Vlad Vaida, un tânăr de 23 de ani din Cluj a găsit cheia succesului în social media. Postează zilnic filmuleţe amuzante şi dă trendul pe Tik Tok.

Cu cât postezi mai mult, cu atât ai mai mulţi urmăritori, spune Vlad. În plus el a creat şi seria „Eşti roman dacă…”, iar cei de la TikTok au fost de accord să îi dedice o provocare pe care a lansat-o recent utilizatorilor platformei. Asta înseamnă că mii de tineri vor fi invitaţi să îl imite. Vlad a profitat la maximum de cele trei luni de pandemie. Aşa a ajuns să fie urmărit de aproape 300 de mii de oameni  şi să adune peste 13 milioane de like-uri la postările lui.

„Eşti roman dacă, atunci când pleci acasă de la rude mai stai o jumătate de oră în faţa uşii la poveşti. Ai perdele de dantelă, încerci să refoloseşti orice ambalaj sau pungă, dacă ai musafiri şi îi întrebi dacă vor ceva şi ei zic nu, nu înseamnă „da””, spune influencerul. 

„Implicit dacă livrezi conţinut, oamenii se vor abona la tine. În primul an am stat sub 30.000 de urmăritori, apoi în pandemie a explodat şi am ajuns la sute de mii. TikTok-ul are un algoritm foarte inteligent şi este conţinut de tot felul pentru toată lumea. Tu dacă vrei să faci un tutorial despre cum să tunzi iarba, îl faci şi va prinde. Ideea pe Tok Tok este să faci conţinut”, explică Vlad.

„Eşti un român smart dacă citeşti ştirile Mediafax”, mai spune tânărul influencer.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici