Irina Rimes, şedinţă foto realizată în Dubai. În ce ipostaze a fost surprinsă artista şi de cine?

Irina Rimes a ales să pună pe pauză concertele pentru câteva zile şi să participe la un eveniment organizat de HUAWEI în Dubai. Cântăreaţa s-a aflat în centrul atenţiei şi a îmbrăcat mai multe ţinute realizate de designeri cunoscuţi, în timpul unor şedinţe foto inedite. A mers în zona Al Aweer din Deşertul Dubai şi la Palazzo Versace.

244 afișări
Imaginea articolului Irina Rimes, şedinţă foto realizată în Dubai. În ce ipostaze a fost surprinsă artista şi de cine?

Toate fotografiile au fost realizate de fotograful Christian Tudose cu HUAWEI Pura 70 Ultra, telefon premium, cu cele mai bune camere din lume, conform experţilor DXOMARK. Irina a purtat vestimentaţii create de Cristian Samfira, AlinKa by Alina Fîrte şi Ramelle, iar styling-ul a fost asigurat Ovidiu Buta şi Iulia Sturdza. Conceptul şedinţelor foto a fost #ForwardSymbolDesign şi face parte din direcţia de brand HUAWEI, Fashion Forward, prin care compania aduce la un loc tehnologia şi moda în dezvoltarea unor produse revoluţionare.

„Îmi place să vin cu idei, îmi place să lucrez cu fotograful, astfel încât să ajungem la cele mai frumoase rezultate împreună. În cadrul acestor sesiuni foto din Dubai, am avut ocazia să creăm ceva unic, ceva ce exprimă atât viziunea mea, cât şi talentul şi abilitatea fotografului. Vestimentaţiile pe care le-am purtat şi rezultatul final cred că vorbesc de la sine. Design-ul şi conceptul au fost impresionante şi mi s-a părut cool că s-au asortat cu telefonul. Este cu adevărat fascinant felul în care HUAWEI a reuşit să combine moda şi tehnologia şi să facă un produs nou”, a spus Irina Rimes.

Seria HUAWEI Pura 70, un statement în design şi fotografie

Seria HUAWEI Pura 70 duce mai departe moştenirea seriilor P de la HUAWEI în materie de fotografie pe mobil, design şi stil unic. Cele trei telefoane flagship, HUAWEI Pura 70, Pura 70 Pro şi Pura 70 Ultra adoptă un look modern şi inovator, datorită liniilor geometrice. Triunghiul este simbolul noii familii de produse, Forward Symbol Design fiind filozofia estetică a modulului de camere. Triunghiul simbolizează avansul tehnologic, dar şi dorinţa permanentă a oamenilor de a explora. De asemenea, este elementul care face legătura cu direcţia de brand Fashion Forward şi denotă relaţia strânsă dintre modă şi tehnologie. 

Seria HUAWEI Pura 70 introduce noua generaţie de Ultra Lighting XMAGE Camera. Completată de noul HUAWEI XD Motion Engine, captura subiectelor aflate în mişcare rapidă este dusă la un nivel incredibil. Astfel, orice moment va fi redat în fotografii cu precizie maximă. 

Modelul de top, HUAWEI Pura 70 Ultra, a fost declarat „regele fotografiei pe mobil” de DXOMARK, laborator care testează camerele de telefoane pe baza a milioane de de măsurători ştiinţifice şi analize. Flagship-ul a primit 163 de puncte, un record în întreaga istorie a topurilor DXOMARK. 

Triunghiul ca forward symbol face ca aceste telefoane din Seria HUAWEI Pura 70 să arate cu adevărat special. Nu mai vorbim aici de un smartphone simplu, alb sau negru, în cazul acesta arată ca un accesoriu gândit foarte bine. Îmi place atenţia cu care a fost conceput, este evident ca au fost alocate timp şi idei speciale pentru a pune accentul pe exteriorul său. Totul se îmbină armonios pentru un produs inovator.

Când am început să şi testez HUAWEI Pura 70 Ultra, am fost cucerită de pozele pe care le face. Calitatea fotografiilor este specială, de la nivelul de detalii pe care le captează, până la claritatea imaginii în sine. Totul este redat într-un mod realist şi vibrant”, a spus Irina Rimes.

Seria HUAWEI Pura 70 – preţuri şi oferte speciale în România

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile în România la următoarele preţuri recomandate de vânzare:

●       HUAWEI Pura 70 Ultra 16GB + 512GB – 7.499 lei

●       HUAWEI Pura 70 Pro 12GB + 512GB – 5.999 lei

●       HUAWEI Pura 70 12GB + 256GB – 4.999 lei

La achiziţia oricăruia dintre modele în perioada 22 mai - 30 iunie 2024 de pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de următoarele cadouri şi avantaje:

  • Căşti audio HUAWEI FreeBuds 5i
  • Husă de protecţie
  • Garanţie extra 12 luni
  • Un cupon suplimentar în valoare de 500 de lei pentru achiziţionarea unui HUAWEI WATCH GT 3 sau pentru a obţine o reducere de preţ la alt produs. Un singur cupon poate fi utilizat într-o comandă. 

ADVERTORIAL

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici