James Gunn anunţă un nou capitol pentru DC

DCEU a murit. Trăiască Universul DC.

1403 afișări
Imaginea articolului James Gunn anunţă un nou capitol pentru DC

Sursa Foto - Warner Bros, Facebook

După luni de aşteptare  şi  multe  speculaţii, noii şefi DC Film, James Gunn şi Peter Safran, au susţinut o conferinţă de presă pe 31 ianuarie, pentru a dezvălui prima serie de proiecte în noua lor viziune unificată.

Capitolul 1 al DCU se va numi „Zei şi monştri”, constând din cinci filme şi cinci seriale de televiziune care se vor interconecta între 2025 şi 2027. 

 

Până la începerea noului capitol DCU, trebuie însă încheiat seria DCEU.

Potrivit Inverse, în 2023, DCEU intenţionează să avanseze cu doar patru filme: Shazam! Fury of the Gods , o continuare directă a lui Shazam din 2019 ! (17 martie 2023), The Flash , cu Ezra Miller ca super-erou din titlu într-o poveste care este menită să „reseteze” cumva continuitatea DC (16 iunie 2023), Blue Beetle , despre un adolescent care intră în contact cu un  extraterestru (18 august 2023) şi Aquaman and the Lost Kingdom , o continuare directă a filmului Aquaman din 2018 (25 decembrie 2023). 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici