Johnny Depp spune că a luat bătaie de la nevastă, în 2016, pentru că a pierdut 650 de milioane de dolari. „Mi-a dat lovitura decisivă”

  • Johnny Depp tocmai a încheiat 5 zile de declaraţii în procesul contra publicaţiei The Sun, care l-a numit „bătăuş de soţie” în 2018.
  • Depp a pledat nevinovat.
  • Faimosul actor a dezvăluit că tocmai el ar fi o victimă, luându-şi bătaie de la soţie în 2016 pentru că a pierdut 650 de milioane de dolari.
4404 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp spune că a luat bătaie de la nevastă, în 2016, pentru că a pierdut 650 de milioane de dolari. „Mi-a dat lovitura decisivă”
Se spune că banii nu aduc fericirea, dar pierderea lor îţi poate aduce o mamă de bătaie. Şi nu contează dacă eşti printre cei mai faimoşi actori din lume.
 
Faimosul actor tocmai a declarat că fosta lui soţie, Amber Heard, i-a tras un pumn când a aflat că a pierdut 650 de milioane de dolari. Depp a declarat că pumnul fostei soţii a fost „o lovitură decisivă”, relatează Reuters.

Cum s-a ajuns la acest scandal

Istoria lui Johnny Depp nu este una tocmai curată. S-a scris mult despre consumul lui de droguri şi despre faptul că îşi bătea soţia frecvent.
 
Publicaţia The Sun l-a numit, în 2018, „bătăuş de soţie”, după ce a avut probe că faimosul actor şi-a bătut soţia de cel puţin 14 ori de-a lungul a trei ani.
 
Bătăile au început în 2013, când Depp a fost orbit de gelozie, droguri şi alcool.
 
Johnny Depp a respins toate acuzaţiile ce i-au fost aduse, ba chiar a contracarat cu o întâmplare din 2016: după o întâlnire de business, actorul a aflat că a pierdut 650 de milioane de dolari, făcuţi de pe urma filmelor, din cauza foştilor manageri.  Mai mult, a mai fost anunţat că a pierdut şi 100 de milioane de dolari din cauza că nu şi-a plătit taxele timp de 17 ani.
 
Depp i-a povestit fostei soţii, iar aceasta ar fi spus că o face de râs în faţa prietenilor, ca mai apoi să-i trântească un pumn, pe care Depp l-a numit „lovitura decisivă”.
 
Autor: Carmen Zanfir

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici