Jon Courtenay a câştigat ediţia BGT de anul acesta

  • Britain’s got Talent a avut aseară marea finală
  • Câştigătorul concursului din anul acesta este Jon Courtenay
  • Simon Cowell a lipsit din juriu din cauza unei accidentări
235 afișări
Imaginea articolului Jon Courtenay a câştigat ediţia BGT de anul acesta

Jon Courtenay a câştigat ediţia BGT de anul acesta FOTO Twitter

După multe întreruperi cauzate de Covid-19, show-ul Britain’s got Talent a avut marea finală ieri-seară. Câştigătorul este Jon Courtenay, cântăreţ, compozitor şi comedian. El a reuşit să impresioneze juriul şi publicul, cu un moment unic, un musical amuzant, dar real si emoţionant in acelaşi timp.

Jon, în vârstă de 47 de ani, a avut filmarea pentru audiţia Britain’s got Talent în luna Ianuarie a acestui an, înainte de pandemie. Câştigătorul show-ului a reuşit să o emoţioneze pe Amanda Holden pâna la lacrimi, şi l-a făcut pe Ant şi pe Dec să apese Golden Buzzer-ul, trimiţându-l pe Jon direct în semifinală.

Finala show-ului a fost însă puţîn diferită. Simon Cowell a lipsit din juriu anul acesta. Membrul juriului s-a accidentat în vara acestui an, după ce a căzut de pe o bicicletă electrică. Simon a fost supus imediat unei intervenţii chirurgicale la spate. Recuperarea este greoaie, iar Simon va lipsi de pe scaunul juriului, încă cel puţin 6 luni.

Chiar dacă face fizioterapie, Simon nu s-a simţit destul de bine încât să transmită un mesaj video înainte de finală de aseară. Sperăm că îl vom revedea în ediţia următoare a concursului, energic şi acid, aşa cum ne-a obişnuit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici