Single & Fabulous   Kim Kardashian este iar o femeie singură. S-a despărţit de Pete Davidson, fostul comediant de la Saturday Night Live

„S-au despărţit săptămâna aceasta pe cale amiabilă din cauza distanţei şi a programelor”, a declarat o persoană apropiată lui Kim care şi-a păstrat anonimatul.

6924 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian este iar o femeie singură. S-a despărţit de Pete Davidson, fostul comediant de la Saturday Night Live

INSTAGRAM, Kim Kardashian

Kim Kardashian şi comediantul Pete Davidson şi-au încetat relaţia, a declarat pentru CNN o sursă apropiată cuplului.

Perechea, care a devenit oficială pe Instagram în martie şi şi-a făcut debutul pe covorul roşu în mai, a avut parte de o aventură romantică din octombrie 2021.

Într-un episod din seria ei de pe  Hulu, Kardashian a vorbit despre întâlnirea cu Davidson când a găzduit „Saturday Night Live” .

„Am făcut împreună un scheci (cu el îmbrăcat ca Aladdin şi ea ca Jasmine) la Saturday Night Live, iar atunci când ne-am sărutat pe scenă, a fost o atmosferă senzuală", a spus Kardashian în emisiune, precizând că Davidson nu a participat la petrecerea de după spectacol.

Mai târziu, a spus ea, a decis să-l urmărească.
„L-am sunat pe producătorul emisiunii SNL şi i-am întrebat: Hei, ai numărul lui Pete?”, a povestit ea. „Şi el a spus: Da”.

I-am trimis un mesaj. Nici măcar nu mă gândeam: „Oh, Doamne, voi fi într-o relaţie cu el”.
Davidson a părăsit emisiunea de comedie la sfârşitul sezonului trecut, după opt ani de colaborare. 

Tot la aceeaşi ediţie a emisiunii, Kim Kardashian, îmbrăcată într-o salopetă roz (ce aduce aminte de personajul animat Pantera Roz), le-a vorbit spectatorilor despre frumuseţe, silicoane, machiaj, viaţa ei publică şi despre divorţul ei de Kanye West pe care l-a ironizat. 

"Ştiţi, cred că calc pe urmele tatălui meu. Acum, ştiţi că tatăl meu a fost o inspiraţie pentru mine şi îi acord credit lui pentru că mi-a deschis ochii privind nedreptatea rasială. Datorită lui am cunoscut primul iubit de culoare. Ştiu că este ciudat să-ţi aminteşti de primul iubit de culoare, dar O.J. lasă semne. Sau niciunul. Chiar nu ştiu. Amintiţi-vă, sunt Kim, nu o Karen. Nu candidez la preşedinţie. Nu putem avea trei politicieni eşuaţi în familia noastră. Sunt recunoscătoare de ce mi-a adus viaţa, adică m-am căsătorit cu cel mai tare rapper din timpurile noastre. Şi nu numai, este cel mai bogat bărbat de culoare în America, un geniu talentat care mi-a dăruit patru copii".  

Kardashian a fost declarată  singură  din punct de vedere legal de un tribunal din Los Angeles în martie, după ce în urmă cu câteva luni a depus o cerere pe care fostul ei soţ, muzicianul Kanye West, a contestat-o.  

Cei doi, care au avut un proces controversat de divorţ, au împreună patru copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici