Kurt Cobain, în imagini inedite cu fiica sa, Frances Bean şi soţia Courtney Love FOTO

  • Kurt Cobain apare în două fotografii emoţionante cu fiica sa şi Cortuney Love.
  • Fotografiile sunt realizate în anul 1992, la scurt timp după ce Frances Bean se născuse.
  • Imaginile au fost publicate de către Courtney Love.
2606 afișări
Imaginea articolului Kurt Cobain, în imagini inedite cu fiica sa, Frances Bean şi soţia Courtney Love FOTO
Cele două fotografii au fost postate pe Instagram, făcând deliciul fanilor Nirvana. 
 
Kurt Cobain îşi priveşte fetiţa abia născută, în 1992. Doi ani mai târziu avea să se sinucidă. 
 
În 2015, Courtney Love şi fiica sa şi a lui Cobain, Frances Bean, au coprodus un documentar inedit despre artist, numit „Kurt Cobain: Montage of Heck”. 
 
Obiectele artistului de muzică rock continuă să fascineze fanii. Spre exemplu, anul trecut, chitara lui Kurt Cobain, folosită în concertul „MTV Unplugged”, a fost vândută la preţul record de 6 milioane de dolari. Totodată, cardiganul purtat de Cobain în acelaşi concert a fost vândut pentru 334.000 de dolari, în 2019.
 
 
FOTO Courtney Love Instagram 
 
FOTO Frances Bean Instagram
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici