Mihai Bendeac, testat pozitiv cu COVID-19: ”Eram absolut normal, iar în decurs de 5 minute aveam toate simptomele” / De unde a luat virusul

Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

111141 afișări
Imaginea articolului Mihai Bendeac, testat pozitiv cu COVID-19: ”Eram absolut normal, iar în decurs de 5 minute aveam toate simptomele” / De unde a luat virusul

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu COVID-19: ”Eram absolut normal, iar în decurs de 5 minute aveam toate simptomele” / De unde a luat virusul

Actorul a făcut dezvăluirea în timpul unei emisiuni filmate în condiţii speciale, de acasă. Întreaga familie a acestuia a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa.
 
Mihai Bendeac a precizat că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său. Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus. La scurt timp, atât Bendeac, cât şi restul familiei sale au început să aibă simptome. Cei mai afecaţi au fost unchiul şi mătuşa care au ajuns la spital.
 
Mihai Bendeac a dezvăluit şi cum s-a manifestat boala: s-a simţit rău două zile. ”Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”, a declarat actorul. Acesta a mai declarat că a avut dureri musculare, stare de oboseală accentuată şi a rămas fără gust şi miros. Mama şi tatăl actorului au pătimit timp de 8-9 zile.
 
Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a ştiut despre starea sa. Actorul a trecut cu bine peste această încercare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici