O fetiţă de 5 ani a cumpărat jucării de 2.700 de euro de pe Amazon, de pe telefonul mamei

O mamă i-a lăsat telefonul fiicei sale de 5 ani, iar copila a cumpărat jucării de 2.700 de euro de pe Amazon.

417 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 5 ani a cumpărat jucării de 2.700 de euro de pe Amazon, de pe telefonul mamei

O fetiţă de 5 ani a cumpărat jucării de 2.700 de euro de pe Amazon, de pe telefonul mamei

"Primisem o notificare de expediere de la Amazon”, iar mama fetiţei de 5 ani, în vârstă de 26 de ani, pur şi simplu nu-şi amintea să fi făcut cumpărături online. La început a crezut că este vorba de o fraudă, dar abia când a deschis istoricul cumpărăturilor a înţeles: mai multe biciclete electrice, cizme de cowboy şi un Jeep de jucărie, toate în valoare de peste 2.700 de euro.

Jessica Nunes din Westport, Massachusetts, a declarat pentru "Good Morning America" că a aflat că fiica ei, Lila, a cumpărat jucăriile mult dorite după o dimineaţă în parc, unde a văzut alţi copii jucându-se cu aceleaşi lucruri pe care le cumpărase.

Jessica îşi lăsase telefonul la fiica ei în timp ce se aflau în maşină, dar era convinsă că aceasta se juca cu unul dintre jocurile descărcate pe smartphone: "Nu aveam nicio idee că va ajunge pe Amazon”

Acum, mesajul mamei pentru ceilalţi părinţi este să nu uite: „copiii ne urmăresc mereu şi că sunt mult mai atenţi decât ne imaginăm”.

"Am luat-o ca pe o lecţie, mi-am dat seama că ar trebui să-mi pun o parolă pe telefon şi să fiu mai atentă când fiica mea foloseşte telefoane şi tablete. Copiii pot da peste orice. În ceea ce o priveşte pe Lila, a fost o ocazie de a-i vorbi despre valoarea banilor şi despre importanţa de a câştiga ceea ce îţi doreşti”, a spus femeia.

Achiziţiile au fost deja anulate sau sunt în curs de a fi returnate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici