O pensionară a scos din buzunar 3.000 de dolari australieni pentru un sandviş

O pensionară în vârstă de 77 de ani a fost nevoită să scoată din buzunar 3.000 de dolari australieni după ce a uitat de un sandviş pe care-l avea în rucsac.

1594 afișări
Imaginea articolului O pensionară a scos din buzunar 3.000 de dolari australieni pentru un sandviş

O pensionară a scos din buzunar 3.000 de dolari australieni pentru un sandviş

June Armstrong, care tocmai aterizase în Queensland pentru a merge la prieteni, a fost oprită de către oficialii de la graniţa australiană, relatează NZ Herald.

Femeia a declarat pentru publicaţie că a cumpărat un sandviş cu pui şi salată fără gluten înainte de a se îmbarca pe aeroportul Christchurch, intenţionând să îl mănânce în timpul zborului. Femeia a pus gustarea în bagajul de mână şi a adormit.

La aterizare, femeia din Canterbury a completat un formular în care îşi declara medicamentele pe care le avea cu ea, dar a uitat de sandviş.

Când oficialii i-au verificat bagajele, l-au descoperit şi au amendat-o cu suma uriaşă de 3.000 de dolari.

"Am început să plâng şi am întrebat: <3.300 de dolari pentru un mic sandviş?>", a declarat Armstrong pentru Herald: "Pur şi simplu am uitat. Sunt foarte uitucă, dar nu atât de uitucă încât să fiu diagnosticată cu demenţă".

Armstrong a spus că ea şi soţul ei trăiesc de la o săptămână la alta: „Nu cumpăr niciodată ceva ce nu putem avea. Am muncit al naibii de mult toată viaţa noastră pentru ceea ce avem... trăim de la o săptămână la alta".

Femeia a spus că toţi cei cărora le-a arătat amenda au fost "stupefiaţi".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici