Pink Floyd s-au reunit! Hei Hei, Ride Up - un cântec de„furie împotriva Rusiei care invadează Ucraina”

Formaţia Pink Floyd s-au reunit pentru a înregistra prima lor piesă lansată după 28 de ani, o melodie de protest împotriva războiului din Ucraina, transmite BBC.

1115 afișări
Imaginea articolului Pink Floyd s-au reunit! Hei Hei, Ride Up - un cântec de„furie împotriva Rusiei care invadează Ucraina”

Sursa Foto - Pink Floyd, You Tube

Formaţia Pink Floyd s-au reunit pentru a înregistra prima lor piesă lansată după o absenţă de 28 de ani, un cântec de protest împotriva războiului din Ucraina, transmite BBC

Hey, Hey, Rise Up!  va fi cântat de David Gilmour, Nick Mason,  Guy Pratt şi Nitin Sawhney. 

Dar cântecul este construit în jurul unui refren al cântăreţului ucrainean Andrei Hlivniuc  din trupa Boombox.

Gilmour spune că cântecul este un spectacol de „furie faţă de o superputere care invadează o naţiune paşnică”.

Melodia a fost înregistrată pe 30 martie, la care s-a adăugat vocea lui Andrei Hlivniuc dintr-o postare pe Instagram în care acesta este văzut cântând din Piaţa Sofiyskaya din Kiev.

Videoclipul, care a fost difuzat la miezul nopţii, a fost regizat de Mat Whitecross şi filmat în ziua înregistrării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici