FOTO  Prinţul Nicolae al României are un bebeluş. Cum arată micuţa Maria-Alexandra

  • Principele Nicolae al României este primul dintre cei doi copii ai Principesei Elena a României cu primul ei soţ Leslie Robin Medforth-Mills
  • Până la vârsta de doi ani Nicolae a locuit cu sora şi cu părinţii la reşedinţa familiei regale române din Versoix, Elveţia
  • Nicolae a vizitat Romînia pentru prima oară, pe data de 19 aprilei 1992, în timpul sărbătorilor Pascale, alături de mama sa, Regele Mihai 1 şi Regina Ana.
  • În 1997 a revenit în România de Crăciun, când întreaga familie regală a păşit în Romînia după aproape cinci decenii de exil
3585 afișări
Imaginea articolului Prinţul Nicolae al României are un bebeluş. Cum arată micuţa Maria-Alexandra

Prinţul Nicolae al României are un bebeluş. FOTO Principele Nicolae/Facebook

Emoţii mari pentru Prinţul Nicolae al României!  Acesta a postat pe reţelele de socilaizare primele poze cu fiica sa Maria- Alexandra. Nicoale a anunţat că are încă un copil.

Strănepoata regelui Mihai a cucerit inimile admiratorilor şi a obţinut în scurt timp mii de aprecieri. Cea mică s-a năcut pe 7  noiembrie 2020.

În poze, Prinţul se află alături de soţia sa Alina-Maria, care o ţine cu grijă  pe micuţa Maria-Alexandra în braţe. Pictorialul a fost realizat pentru o copertă a unei publicaţii franceze.

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Miercuri, 2 decembrie 2020

Prinţul Nicolae nu este la primul său copil. În urmă cu un an a ieşit la iveală faptul că acesta  are un copil cu tânăra Nicoleta Cîrjan. La acel moment Nicolae a infirmat şi a refuzat să recunoască fetiţa, însă în urma testului de paternitate şi a analizelor ADN totul a fost clarificat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici