Regizorul filmului de succes ”Pantera Neagră” a fost încătuşat din cauza unei confuzii la bancă

  • Regizorul filmului de succes cu supereroi Black Panther (Pantera Neagră) a fost confundat cu un spărgător de bănci în timp ce încerca să scoată bani din propriul cont în SUA, a dezvăluit un raport al poliţiei.
  • Ryan Coogler a fost arestat pentru scurt timp după ce a încercat să retragă 12.000 de dolari de la o bancă din Atlanta, în ianuarie.
1525 afișări
Imaginea articolului Regizorul filmului de succes ”Pantera Neagră” a fost încătuşat din cauza unei confuzii la bancă

Sursa foto: Twitter

Casieriţa i-ar fi spus şefului ei că suspectează o tentativă de jaf, după ce a interpretat greşit situaţia.
 
Coogler a declarat pentru publicaţia americană TMZ că "situaţia nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată".
 
Cu toate acestea, bărbatul în vârstă de 35 de ani a declarat că Bank of America "a lucrat cu mine şi a rezolvat problema în mod satisfăcător şi am mers mai departe".
 
Potrivit raportului de poliţie, Coogler, care ar fi purtat o mască pe faţă, din cauza restricţiilor COVID, precum şi ochelari de soare şi o pălărie, i-a înmânat casierului un bon de retragere cu un bilet pe care scria că vrea 12.000 de dolari din contul său curent, potrivit BBC.
 
Biletul cerea, de asemenea, ca banii să fie număraţi în altă parte, precizând: "Aş vrea să fiu discret". De asemenea, el a arătat un act de identitate. New York Times a relatat că acesta a declarat poliţiei că plătea pentru un asistent medical care lucra pentru familia sa şi că a căutat discreţie din motive de siguranţă din cauza sumei în numerar pe care a solicitat-o.
 
Tranzacţia a declanşat o notificare automată, deoarece era mai mare de 10.000 de dolari, moment în care casieriţa i-a spus şefului ei că suspectează un jaf, iar poliţia a fost chemată.
 
Regizorul, care a lucrat la continuarea filmului Black Panther din 2018, a fost încătuşat pentru scurt timp şi reţinut înainte de a-şi dovedi identitatea şi de a fi eliberat.
 
Un purtător de cuvânt al Bank of America a declarat pentru revista americană Variety: „Regretăm profund că a avut loc acest incident. Nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată şi ne-am cerut scuze faţă de domnul Coogler".
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici