Rolling Stones şi Paul McCartney înregistrează împreună o piesă

Rolling Stones şi Paul McCartney şi-au unit forţele pentru a înregistra împreună un cântec pentru noul album al trupei rock, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al formaţiei.

120 afișări
Imaginea articolului Rolling Stones şi Paul McCartney înregistrează împreună o piesă

The Rolling Stones, Facebook

Variety a relatat că fostul membru al trupei The Beatles a înregistrat segmente de chitară bas "pentru un viitor proiect Rolling Stones la cârma căruia se află producătorul anului la Grammy 2021, Andrew Watt".

Publicaţia a adăugat că sesiunile de înregistrare au fost efectuate recent în Los Angeles şi că fostul coleg de trupă al lui McCartney, Ringo Starr, a fost "de asemenea programat să cânte pe albumul încă neanunţat".

Un purtător de cuvânt al trupei The Stones a confirmat că McCartney "este invitat la bas pe un singur cântec" pentru albumul care va fi lansat în cursul acestui an. El a spus că Starr nu a fost implicat, scrie Reuters.

Într-un mesaj video pe paginile sale de socializare, luna trecută, chitaristul Stones, Keith Richards, le-a spus fanilor că se pregăteşte "o muzică nouă”.

Noul album ar fi primul de la moartea bateristului Charlie Watts, în 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici