Rush Hour: 25 de ani de la comedia de acţiune care i-a adus împreună pe Jackie Chan şi Chris Tucker

  • Jackie Chan şi Chris Tucker au făcut un duet de senzaţie în filmul Rush Hour lansat în 1998.
  • Rush Hour 4 n-ar fi binevenit acum din cauza glumelor ofensatoare, potrivit Fox News.
  • Jackie Chan şi Chris Tucker îşi împărtăşesc experienţele şi emoţiile din filmul de comedie lansat acum 25 ani.
1607 afișări
Imaginea articolului Rush Hour: 25 de ani de la comedia de acţiune care i-a adus împreună pe Jackie Chan şi Chris Tucker

Rush Hour, Facebook

Rush Hour, un film de comedie care a scris istorie, revine în atenţia cinefililor. Lansat în 1998, regizat de Brett Ratner, filmul îi are în rolurile principale pe Jackie Chan şi Chris Tucker,  doi poliţişti care trebuie să colaboreze pentru a salva fiica răpită a unui diplomat chinez. Filmul a avut un mare succes la box office, generând peste 244 de milioane de dolari la nivel mondial.

Filmul a fost urmat de două continuări: Rush Hour 2 (2001) şi Rush Hour 3 (2007).

 

O comedie dincolo de bariere rasiale

Jackie Chan şi Chris Tucker îşi aduc aminte cu plăcere de experienţa lor din Rush Hour, filmul care i-a făcut celebri în întreaga lume.

Cei doi actori au dezvăluit într-un interviu cum s-a născut chimia dintre ei, cum au depăşit barierele rasiale, lingvistice şi culturale, şi cum au realizat unele dintre cele mai memorabile scene de acţiune şi umor din film.

Jackie Chan a spus că a fost impresionat de talentul lui Chris Tucker de a improviza replici comice, iar Chris Tucker a spus că a fost inspirat de abilităţile lui Jackie Chan de a face cascadorii spectaculoase. Cei doi actori au rămas prieteni buni după filmare şi speră să se reîntâlnească într-un al patrulea film din seria Rush Hour.

,,Chris Tucker, nu mint, prima dată când l-am întâlnit, uită-te la tipul ăsta cum vorbeşte.
Este atât de rapid. Ham…haaa….hahahaha…aaaah. Îi veneau repede cuvintele pe gură şi mai târziu le-a folosit în film",
a spus Jackie Chan, acum la 69 ani.

,,Am întârziat de mai multe ori, dar când am ajuns acolo, Jackie Chan era acolo aşteptând cu picioarele încrucişate,, UNDE E CHRIS TUCKER?", a pus Chris Tucker, acum la vârstă de 52 ani. 

Rush Hour 4 n-ar mai fi binevenit în 2023 din cauza glumelor ofensatoare de către publicul mai sensibil, potrivit Fox News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici