Shakira spune că este "bine să nu aibă un soţ", pentru că acesta o trăgea în jos

Shakira a vorbit deschis despre provocările şi satisfacţiile de a fi mamă singură în timp ce îşi continuă cariera muzicală de succes. Artista a mărturisit că în timpul căsătoriei sale, se simţea adesea "trasă în jos" şi că îi era greu să se concentreze pe muzică.

457 afișări
Imaginea articolului Shakira spune că este "bine să nu aibă un soţ", pentru că acesta o trăgea în jos

Shakira spune că este "bine să nu aibă un soţ", pentru că acesta o trăgea în jos

Cântăreaţa s-a destăinuit într-un interviu pentru Apple Music: "Acum am chef să lucrez. Simt că îmi vine să scriu cântece. Simt că vreau să fac muzică. Este o nevoie compulsivă a mea pe care nu o simţeam înainte", potrivit Business Insider.

Shakira a mărturisit că în timpul căsătoriei sale, se simţea adesea "trasă în jos" şi că îi era greu să se concentreze pe muzică.

"Într-un fel, este oarecum bine să nu ai un soţ. Nu ştiu de ce, mă trăgea în jos", a spus Shakira.

Acum, ea simte cum cariera ei muzicală prosperă, după ce s-a despărţit de fostul ei soţ Gerard Piqué, cu care are doi copii.

Când trăia la Barcelona, spune că îi era greu să lucreze la muzică nouă.

Dar de când s-a mutat la Miami cu fiii ei, după despărţirea de Piqué, lucrurile se simt "total diferit", a adăugat ea. Faptul că a avut spaţiul necesar pentru a se concentra asupra meseriei sale a fost, de asemenea, terapeutic, chiar dacă trebuie să se ocupe de fiii săi singură.

"A trebuit să strâng bucăţile din mine şi apoi să le pun la loc, iar muzica a fost liantul pentru a face acest lucru", a spus ea.

Alte celebrităţi, precum Sofia Vergara şi Halle Berry, au împărtăşit şi ele experienţele lor ca mame singure.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici