Spice Girls se reunesc pentru a 50-a aniversare a Victoriei Beckham

  • Spice Girls s-au reunit pentru o singură noapte într-un bar, cu ocazia zilei de naştere a Victoriei Beckham.
  • Ultima dată când cele cinci Spice Girls au cântat împreună a fost la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra.
313 afișări
Imaginea articolului Spice Girls se reunesc pentru a 50-a aniversare a Victoriei Beckham

Spice Girls se reunesc pentru a 50-a aniversare a Victoriei Beckham. Foto: Hepta/Mediafax Foto

Creatoarea de modă şi cântăreaţa - cunoscută şi sub numele de Posh Spice - a sărbătorit împreună cu colegele ei de trupă într-un club din Mayfair, Londra, sâmbătă, după ce a împlinit 50 de ani miercuri, săptămâna trecută.

David Beckham a avut un loc în primul rând la reuniunea în care Victoria, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner şi Melanie Chisholm au cântat single-ul Stop.

Cele cinci au zâmbit în timp ce dansau şi interpretau piesa, iar David, care a filmat momentul, a zâmbit şi a cântat alături de ele.

Postând clipul pe Instagram duminică, Victoria a spus că a fost "cea mai bună seară dintotdeauna", adăugând hashtag-ul "#SpiceUpYourLife".

Ultima dată când toate cele cinci Spice Girls au cântat împreună a fost la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra.

Înainte de sărbătorirea zilei sale de naştere, Victoria a postat pe Instagram că se simte "atât de incredibil de binecuvântată că a atins această piatră de hotar" şi a adăugat că este recunoscătoare pentru "dragostea necondiţionată şi sprijinul" lui David.

În timp ce grupul de fete a plecat în turneu şi în 2019, Victoria a refuzat să li se alăture, deoarece s-a concentrat pe brandul ei de modă.

De asemenea, ea i-a spus prezentatoarei americane de televiziune Ellen DeGeneres în acelaşi an că "pur şi simplu nu i s-a părut că este cel mai potrivit lucru de făcut", dar a spus: "Voi fi întotdeauna Posh Spice, întotdeauna".

Cântăreţul Marc Anthony, care este naşul fiului Victoriei şi al lui David, Cruz, şi actriţa Eva Longoria - naşa fiicei lor Harper - au participat, de asemenea, la petrecere.

Alte celebrităţi aflate la ziua de naştere a Victoriei au fost Tom Cruise şi Salma Hayek, precum şi Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham şi Gordon Ramsay, conform Sky News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici