,,STALKER 2 va fi mai mult decât un joc", transmit producătorii ucraineni de la GSC Game World care au fost ameninţaţi cu moartea de către hackeri ruşi

Echipa din spatele jocului STALKER 2: Heart of Chornobyl a declarat că nu se lasă intimidată de hackerii ruşi, de ameninţările cu moartea şi de războiul din Ucraina.

545 afișări
Imaginea articolului ,,STALKER 2 va fi mai mult decât un joc", transmit producătorii ucraineni de la GSC Game World care au fost ameninţaţi cu moartea de către hackeri ruşi

Dezvoltatorii de la GSC Game World au povestit despre dificultăţile pe care le întâmpină în fiecare zi în timp ce încearcă să creeze unul dintre cele mai aşteptate shootere din 2024.

Ei au spus că au fost victimele unor atacuri cibernetice care le-au furat informaţiile personale, inclusiv numerele de telefon, şi că au primit mesaje anonime care îi îndemnau să se sinucidă.

Cu toate acestea, ei nu se dau bătuţi şi folosesc aceste probleme ca pe un combustibil pentru a-şi duce la bun sfârşit proiectul,  potrivit IGN.

Ei au declarat că se sprijină reciproc, că se mută în locuri mai sigure, cum ar fi Praga, şi că se ţin în contact permanent prin Zoom. Ei au adăugat că nimic nu le poate diviza echipa  şi că vor livra jocul pe care şi-l doresc indiferent de obstacole. Ei au prezentat jocul la gamescom 2023. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici