Trupa NSYNC revine cu primul single după 22 de ani de la lansarea ultimului album

Justin Timberlake, Joey Fatone, JC Chasez, Lance Bass şi Chris Kirkpatrick s-au reunit oficial pentru a lansa un nou cântec intitulat "Take You to a Better Place", care va fi prezentat în viitorul film "Trolls Band Together".

140 afișări
Imaginea articolului Trupa NSYNC revine cu primul single după 22 de ani de la lansarea ultimului album

Trupa NSYNC revine cu primul single după 22 de ani de la lansarea ultimului album

Un site web al Dreamworks a confirmat că melodia va fi lansată pe 29 septembrie. Este pentru prima dată când toţi cei cinci membri ai trupei *NSYNC au înregistrat împreună un nou cântec de la zilele lor de glorie din 2001.
 
Speculaţiile că băieţii au pus la cale ceva nou au început la sfârşitul lunii trecute, când în New York au început să apară postere pentru filmul "Trolls Band Together", cu emblema iconică a *NSYNC.
 
Timberlake, care şi-a lansat o carieră solo în 2002, a lansat anterior piesa "Can't Stop the Feeling" pentru filmul "Trolls" din 2016, pentru care a câştigat un premiu Grammy şi a fost nominalizat la Oscar la categoria cântec original. Timberlake este şi vocea unui personaj principal în franciza cinematografică "Trolls", care a primit o a doua continuare în 2020. Cea de-a treia parte, "Trolls Band Together", prezintă un complot centrat pe o trupă de băieţi.
 
Vestea de joi despre "Better Place" vine la două zile după ce membrii trupei s-au reunit la MTV Video Music Awards, când i-au înmânat premiul pentru cel mai bun pop lui Taylor Swift pentru piesa "Anti-Hero", care a avut un succes în 2022.
 
Ultima dată când toţi cei cinci membri ai *NSYNC au apărut împreună pe scenă a fost la MTV Video Music Awards 2013, când Timberlake a primit premiul Michael Jackson Video Vanguard şi a surprins telespectatorii interpretând "Bye Bye Bye" şi "Girlfriend" împreună cu cei patru membri ai trupei, potrivit CNN.
 
*NSYNC a debutat pe scena muzicii pop la sfârşitul anilor '90, alăturându-se boy band-urilor 98 Degrees şi Backstreet Boys.
 
Şi-au lansat albumul de debut autointitulat în 1998, iar albumul care a urmat la începutul secolului, "No Strings Attached", a înregistrat un succes major în topurile Billboard.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici