Un bărbat care alega cu un frigider în spate a fost oprit de Poliţia britanică

  • Daniel Fairbrother din Marea Britanie îşi antrenează rezistenţa alergând cu un frigider prins pe spate în Stevenage, Hertfordshire.
  • Iniţiativa sa are ca scop stabilirea unui nou record mondial Guinness pentru cel mai rapid maraton purtând un aparat electrocasnic de mari dimensiuni în spinare.
  • Pe lângă încercarea de record, Fairbrother strânge fonduri pentru Diabetes UK, în sprijinul unui prieten care suferă de diabet de tip 1.
856 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care alega cu un frigider în spate a fost oprit de Poliţia britanică

Sursa foto: Just Giving

Poliţia din Marea Britanie a oprit un bărbat care alerga cu un frigider prins pe spate în Stevenage, Hertfordshire.

Cu toate acestea, s-a dovedit că acesta nu era un fugar; el se antrena pentru un maraton. Daniel Fairbrother, bărbatul în cauză, a explicat BBC-ului că folosea frigiderul, numit Tallulah, pentru a se antrena pentru Maratonul din Londra.

El îşi propune să doboare recordul mondial Guinness pentru cel mai rapid maraton purtând în spate un aparat electrocasnic de dimensiuni mari. Recordul actual, deţinut de Sam Hammond, este de 2 ore, 4 minute şi 13 secunde.

Fairbrother a recunoscut că s-a simţit jenat când a fost oprit de poliţie, dar a înţeles preocuparea lor. El şi-a exprimat susţinerea pentru forţele de ordine care îşi fac datoria cu seriozitate. Un purtător de cuvânt al poliţiei din Hertfordshire a confirmat întâlnirea şi i-a urat lui Fairbrother noroc în antrenamentele sale pentru maraton.

Încercarea de record a lui Fairbrother este totodată şi o strângere de fonduri pentru Diabetes UK, în sprijinul prietenului său, Sam Wilson, care suferă de diabet de tip 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici