Controversă în China: O femeie lasă 2,8 milioane $ animalelor sale de companie

  • O femeie din Shanghai a decis să lase întreaga sa avere de 2,8 milioane de dolari animalelor sale de companie în locul copiilor săi, invocând presupusa lor neglijare în timpul bătrâneţii sale.
  • Moştenirea este acum gestionată de o clinică veterinară locală, datorită restricţiilor legale care interzic legatele directe către animale în China.
  • Cu toate că doamna Liu şi-a exprimat dorinţa de a lăsa întreaga sa avere animalelor sale, oficialii au sfătuit-o să numească o persoană de încredere pentru a supraveghea îngrijirea acestora de către clinică.
368 afișări
Imaginea articolului Controversă în China: O femeie lasă 2,8 milioane $ animalelor sale de companie

Controversă în China: O femeie lasă 2,8 milioane $ animalelor sale de companie

O femeie din Shanghai, China, cunoscută ca doamna Liu, a stârnit controverse prin faptul că a lăsat o avere de 2,8 milioane de dolari pisicilor şi câinilor săi în locul copiilor săi adulţi, invocând presupusa lor neglijare în timpul bătrâneţii sale, scrie NDTV.

Moştenirea este gestionată de o clinică veterinară locală din cauza restricţiilor legale împotriva legatelor directe către animale în China.

În ciuda exprimării dorinţei de a lăsa întreaga ei avere animalelor sale, doamna Liu a fost sfătuită de oficiali să numească o persoană de încredere pentru a supraveghea îngrijirea animalelor de către clinică.

Povestea a stârnit discuţii online despre dinamica familială şi practicile de moştenire în China, unii exprimând compasiune pentru decizia doamnei Liu, iar alţii punând la îndoială implicaţiile unor astfel de acţiuni. Acest caz nu este fără precedent, deoarece persoane bogate din alte ţări au lăsat şi ele moşteniri semnificative animalelor lor de companie, evidenţiind legătura unică dintre oameni şi animalele lor de companie.

În 2020, un om de afaceri din Tennessee, SUA, a lăsat 5 milioane de dolari pentru câinele său border collie în vârstă de opt ani, Lulu, relatează New York Post.

Şi designerul de modă britanic Alexander McQueen, care a murit în 2010, a lăsat 97.000 de dolari din averea sa de 31 de milioane de dolari câinilor săi iubiţi, Minter, Juice şi Callum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici