18+   Un model cu 7000 de iubiţi online spune că bărbaţii sunt "prea intimidaţi" pentru a se întâlni cu ea (GALERIE FOTO)

Un model OnlyFans alege „iubiţii” din online în faţa celor din viaţa reală, pentru că s-a săturat de partenerii "posesivi", "intimidaţi" de aspectul ei şi de succesul financiar. Tânăra câştigă 300.000 dolari pe lună.

4456 afișări
Imaginea articolului Un model cu 7000 de iubiţi online spune că bărbaţii sunt "prea intimidaţi" pentru a se întâlni cu ea (GALERIE FOTO)

OnlyFans - Nala Ray

Nala Ray are „legiuni de fani” care se luptă pentru atenţia ei online, dar escapadele sale romantice offline sunt aproape inexistente, tânăra de 25 de ani "refuzând" să aibă întâlniri.

Modelul, care câştigă aproximativ 240.000 de lire sterline (300.000 dolari) pe lună, s-a săturat de partenerii "posesivi" şi alege în schimb să se concentreze pe cei "7.000 de iubiţi" pe care îi are pe site-ul pentru adulţi.

Originară din California, tânăra spune: "În fiecare dimineaţă le trimit iubiţilor mei ceva vesel şi apoi unii dintre ei îmi răspund şi vorbim puţin. Avem conversaţii despre vieţile lor, cum arată ziua lor, cum au dormit - este ca o relaţie completă. Sunt foarte mândră de aceste conexiuni, eu sunt prietena lor online. Am două opţiuni. Fie un unic iubit, extrem de obişnuit, care nu suportă faptul că mă fac remarcată în public sau că fac mulţi bani, fie mă întâlnesc cu un tip online. Aleg a doua variantă".

Nala, care este singură de câteva luni, insistă asupra faptului că, neavând nicio relaţie în viaţa reală, o ajută să formeze legături mai durabile în online, scrie indy100.com.

Ambele relaţii anterioare pe care le-a avut au început să se "destrame" după un an din cauza "nesiguranţei" bărbaţilor sau pentru că ea "îşi dorea libertate".

"Oamenii vin la mine pe stradă şi mă întreabă: <Doamne, tu eşti Nala? Sunt cel mai mare fan al tău>, şi asta este destul de greu de suportat pentru un iubit în viaţa normală. În mintea lor, asta le transmite că acea persoană m-a văzut goală şi i se pare nedrept. M-am întâlnit şi cu bărbaţi care fac OnlyFans, dar devin geloşi că eu câştig de 10 ori mai mulţi bani decât ei. Sunt intimidaţi de faptul că eu sunt cea care întreţine familia. Aşa că fie sunt prea posesivi, fie prea nesiguri, iar eu pur şi simplu nu pot face faţă la asta", spune tânăra, care are comunitatea ei de „îndrăgostiţi online” pe care să se bazeze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici