Un prezentator BBC este acuzat că a plătit un adolescent pentru fotografii intime

Un prezentator BBC este acuzat că a plătit un adolescent pentru fotografii cu caracter sexual explicit, începând de când avea 17 ani

246 afișări
Imaginea articolului Un prezentator BBC este acuzat că a plătit un adolescent pentru fotografii intime

Un prezentator BBC este acuzat că a plătit un adolescent pentru fotografii intime

BBC a relatat că prezentatorul de sex masculin fără nume i-a plătit presupusei victime zeci de mii de lire sterline. Se înţelege că BBC analizează acuzaţiile şi că, în prezent, vedeta nu este programată să intre în direct în zilele următoare.
 
The Sun a precizat că familia tânărului s-a plâns la BBC pe 19 mai.
 
Se pare că familia a devenit frustrată de faptul că vedeta a rămas în direct şi a contactat ziarul, dar a spus că nu doreşte nicio plată pentru reportaj. Mama a declarat ziarului că individul anonim, acum în vârstă de 20 de ani, a folosit banii de la prezentator pentru a-şi finanţa un obicei de cocaină crack.
 
Ea a descris ziarului cum copilul ei a trecut de la un "tânăr vesel şi plin de noroc la un dependent de crack ca o fantomă" în trei ani. Corporaţia a declarat că informaţia va fi "tratată în mod corespunzător".
 
Un purtător de cuvânt al BBC a declarat: "Tratăm orice acuzaţii foarte serios şi avem procese în vigoare pentru a le trata în mod proactiv. Ca parte a acestui proces, dacă primim informaţii care necesită investigaţii sau examinări suplimentare, vom lua măsuri pentru a face acest lucru. Acest lucru include încercarea activă de a vorbi cu cei care ne-au contactat pentru a obţine mai multe detalii şi pentru a înţelege mai bine situaţia.”
 
"Dacă nu primim niciun răspuns la încercările noastre sau dacă nu mai primim niciun contact, acest lucru ne poate limita capacitatea de a progresa, dar nu înseamnă că cercetările noastre se opresc. Dacă, în orice moment, apar sau sunt furnizate informaţii noi - inclusiv prin intermediul ziarelor - se va acţiona în mod corespunzător, în conformitate cu procesele interne."
 
Katie Razzall, editorul de cultură al BBC, a declarat că multe întrebări rămân fără răspuns, inclusiv modul în care corporaţia a investigat plângerea familiei şi dacă a fost adecvat ca prezentatorul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, să rămână în emisie după ce a fost făcută o acuzaţie gravă.
 
Declaraţia BBC pare să sugereze că investigaţia sa iniţială ar fi fost împiedicată de lipsa de reacţie din partea familiei, a spus ea. Această acuzaţie, dacă va fi dovedită, ar însemna că este posibil ca cariera unui prezentator BBC de profil înalt să se încheie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici