Vedetele activiste de mediu au încredere în Joe Biden

  • Mai multe vedete de la Hollywood, implicate în acţiuni de protejare a mediului, şi-au exprimat suportul pentru preşedintele Joe Biden
  • Leonardo Di Caprio, Jane Fonda şi Greta sunt printre cei mai cunsocuţi activişti de mediului
  • Jane Fonda a câştigar premiul Cecile B.Demille pentru activism şi eroism
75 afișări
Imaginea articolului Vedetele activiste de mediu au încredere în Joe Biden

Vedetele activiste de mediu au încredere în Joe Biden

Mai mulţi activişti celebrii şi-au pus toată speranţa în noul preşedinte al Statelor Unite, după ce Joe Biden a promis să repună America pe picioare.

După un an 2020 extrem de dificil pentru întreaga omenire, dar şi pentru mediul înconjurător, cu incendii, inundaţii şi topirea accelerată a calotei glaciare, tot mai mulţi îşi pun speranţa în Joe Biden şi măsurile pe care le-a promis acesta.

Iar vedete ca Leonardo Di Caprio, Greta Thunberg şi Jane Fonda sunt cunoscuţi pentru acţiunile lor şi campaniile de conştientizare pentru oprirea încălzirii globale şi schimbărilor climatice.

Jane Fonda a fost distinsă recent cu premiul Cecil B. Demille pentru activism şi eroism.

„Dacă vreţi într-adevăr o revenire după pandemie şi America să revină în forţă, în ce priveşte sistemul de sănătate, criza de mediu, este nevoie de acţiune din partea tuturor. Este nevoie de o revoluţie a energiei ce a costat pentru un civic 100%  o electricitate curată în 2014”, susţine actriţa.

Şi Greta Thunberg, cea mai tânără activistă de pe planetă are ţeluri ambiţioase de mediu.

Ea a cerut oamenilor să ia în serios problemele climaterice la fel ca şi a pandemiei.

„Sunt aici să vă aduc aminte de promisiunile pe care le-aţi făcut şi nepoţilor şi să îţi spun că nu suntem dispuşi să facem compromisuri cu privire la nivelurile minime de siguranţă care sunt îmbunătăţite”, declară tânăra activistă suedeză.

Leo Di Caprio datorită implicării sale în cauzele ecologiste a primit recunoaşterea internaţională şi a fost desemnat Mesager al Păcii pentru climă de către ONU ÎN 2014.

A trimis o scrisoare deschisă preşedintelui Joe Biden în care îl felicită pentru atitudinea pozitivă de Reintegrare a acordului de la Paris .

Actorul şi-a schimbat complet stilu de viaţă: merge cu bicicleta, este atent la ce mănâncă şi face tot ce se poate pentru a avea o viaţă sustenabilă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici