Will Smith şi-a cerut public scuze lui Chris Rock. Smith şi-a numit comportamentul "inacceptabil" / "Violenţa sub toate formele este otrăvitoare şi distructivă"

Will Smith şi-a cerut scuze pentru că l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock la gala premiilor Oscar de duminică.

3484 afișări
Imaginea articolului Will Smith şi-a cerut public scuze lui Chris Rock. Smith şi-a numit comportamentul "inacceptabil" / "Violenţa sub toate formele este otrăvitoare şi distructivă"

Will Smith şi-a cerut public scuze lui Chris Rock. Smith şi-a numit comportamentul "inacceptabil"

Într-o postare pe Instagram, Smith şi-a numit comportamentul "inacceptabil şi de neiertat".

"Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional", a scris el.

"Aş dori să-mi cer scuze public, Chris. Am întrecut măsura şi am greşit. Sunt jenat şi acţiunile mele nu au fost un indiciu al bărbatului care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi a bunăstării".

Smith a adăugat în postarea sa că: "Violenţa sub toate formele este otrăvitoare şi distructivă".

De asemenea, el a inclus în nota sa scuze "Academiei, producătorilor spectacolului, tuturor participanţilor şi tuturor celor care au urmărit spectacolul în întreaga lume"

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici