10 oraşe pe care ar trebui să le vizitezi singur/ă

Deşi poate fi înspăimântător să călătoreşti singur, această oportunitate poate fi adesea cea mai bună cale de a explora o nouă ţară sau un nou oraş.

5791 afișări
Imaginea articolului 10 oraşe pe care ar trebui să le vizitezi singur/ă

10 oraşe pe care ar trebui să le vizitezi singur

Fără restricţiile altora şi fără să fie nevoie să iei în considerare listele lor de locuri pe care ar dori să le viziteze, când călătoreşti singur poţi să experimentezi ce îţi doreşti, urmărind doar propriile tale dorinţe.

Oraşele au fost alese şI clasificate pe baza a trei criterii principale:

- Popularitatea oraşului în rândul turiştilor, conform indicelui Global of Destinations Cities din 2017 al MasterCard

- Rata infracţiunii, scalată de la 0 la 100 în conformitate cu Indexul Crimei Numbe 2017 (unde 0 este cel mai sigur şI 100 cel mai criminalizat)

- Costul vieţii în conformitate cu indicele costului vieţii Numbe 2017, care a comparat preţurile din sectorul bunurilor de consum, cum ar fi restaurantele, alimentele şi transportul în fiecare oraş, faţă de preţurile din New York, clasat ca unul dintre cele mai scumpe oraşe din lume în 2017.

Iată lista celor 10 oraşe din lume, pe care ar trebui să le vizitezi singur, potrivit Business Insider, citat de Ziarul Financiar:

Vancouver, Canada

Milano, Italia

Lima, Peru

Johannesburg, Africa de Sud 

Berlin, Germania

Citiţi continuarea articolului pe zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici