"20.000 de leghe sub mări" va fi realizat în versiune 3D

Regizorul David Fincher urmează să realizeze adaptarea pentru marele ecran a romanului lui Jules Verne "20.000 de leghe sub mări", în variantă 3D, informează nme.com.

76 afișări
Imaginea articolului "20.000 de leghe sub mări"  va fi realizat în versiune 3D

"20.000 de leghe sub mări" va fi realizat în versiune 3D (Imagine: Adrian Paduretu/Mediafax Foto)

Regizorul a declarat că realizează filmul pentru compania Disney.

Totuşi, Fincher a spus că se îndoieşte că adaptarea pentru marele ecran a cărţii semnate de Jules Verne va fi următorul său proiect, el fiind ocupat cu ecranizarea, în limba engleză, a romanului lui Stieg Larsson "Fata care s-a jucat cu focul", film care ar trebui să fie lansat în decembrie.

De asemenea, acesta a spus că mai are în lucru adaptarea romanului lui Arthur C. Clarke "Rendezvous With Rama" şi că speră să îl coopteze pe Morgan Freeman în distribuţie. Fincher a descris filmul ca fiind "o poveste grozavă, care are un rol minunat pentru Morgan Freeman".

David Fincher a realizat precedentele lui lungmetraje - "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Zodiac" - în colaborare cu studiourile Paramount. Fincher a devenit cunoscut pentru stilul său dark-cinema, în special pentru filmele "Fight Club" şi "Se7en". Cel mai recent film al său este "Reţeaua de socializare", care a primit recent şase nominalizări la premiile Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici