"21: Şansa vieţii lui", pe primul loc în box office-ul nord-american

Drama "21: Şansa vieţii lui", de Robert Luketic, cu Kevin Spacey în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a obţinut încasări de 23 de milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

60 afișări
Imaginea articolului "21: Şansa vieţii lui", pe primul loc în box office-ul nord-american

"21: Şansa vieţii lui", pe primul loc în box office-ul nord-american

Drama "21: Şansa vieţii lui" este inspirată din povestea reală a unor tineri studenţi geniali de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), experţi în arta de a număra cărţile, care se decid să facă uz de talentul lor la Las Vegas.

Lungmetrajul animat de aventuri "Horton", care a fost lider în box office-ul nord-american în ultimele două săptămâni, a coborât pe locul al doilea, după ce a încasat 17 milioane de dolari de vineri până duminică (117 milioane de dolari de la lansarea pe marile ecrane).

Comedia de acţiune "Superhero Movie", o parodiere a unor filme poliţiste celebre, cu Leslie Nielsen, s-a situat pe locul al treilea în top, cu încasări de 9,5 milioane de dolari.

Comedia dramatică "Meet the Browns", cu Angela Bassett, s-a situat pe poziţia a patra în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,7 de milioane de dolari în cea de-a doua săptămână de la lansare, fiind urmată de comedia "Drillbit Taylor", cu Owen Wilson, cu încasări de 5,8 milioane de dolari.

Horror-ul "Shutter" s-a situat pe poziţia a şasea, după ce a obţinut 5,3 milioane de dolari, în timp ce lungmetrajul fantastic de aventuri "10.000 î.Chr", în regia lui Roland Emmerich, s-a plasat pe poziţia a şaptea, cu încasări de 4,8 milioane de dolari.

Filmul "Stop Loss", cu Ryan Phillippe, lansat la sfârşitul acestei săptămâni, care prezintă întoarcerea din războiul din Irak a unui soldat american ce refuză să se întoarcă pe câmpul de bătălie, s-a situat pe poziţia a opta, cu încasări de 4,5 milioane de dolari.

Topul filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute este completat de comedia "College Road Trip" (3,5 milioane de dolari), povestea unui tată extrem de protector care îşi acompaniază fiica într-o vizită pe la mai multe universităţi la care aceasta ar dori să studieze, şi de "Jaful de pe Baker Street/ The Bank Job" (2,8 milioane de dolari), un thriller cu Jason Statham şi Saffron Burrows în rolurile principale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici