3 rochii de damă confortabile pentru zilele călduroase. Cum să le porţi cu stil? (P)

Femeile iubesc rochiile. Lungi sau scurte, simple sau colorate, sportive sau elegante, îşi găsesc mereu loc în garderobă. Iar în zilele toride de vară, când ne topim sub razele arzătoare, ne dorim să ne simţim confortabile şi răcoroase. Rochiile ne permit acest lucru, fără a fi nevoite să renunţăm la stil. Fiindcă sezonul rece a trecut, reinventează-ţi garderoba cu 3 rochii de damă perfect pentru zilele călduroase.

475 afișări
Imaginea articolului 3 rochii de damă confortabile pentru zilele călduroase. Cum să le porţi cu stil? (P)

3 rochii de damă confortabile pentru zilele călduroase. Cum să le porţi cu stil? (P)

 

Rochii mini - ideale pentru un look lejer şi confortabil

În zilele caniculare, rochiile mini sunt o alegere grozavă. Sunt extrem de confortabile, dar şi foarte feminine. Modelele din bumbac, denim, sifon sau viscoză, cu o croială lejeră, A-line sau dreaptă, îţi oferă libertate de mişcare, permiţând în acelaşi timp pielii să respire. Optează pentru rochii dama în culori pastelate pentru un look delicat şi un aspect fresh. Asortează rochia cu sandale, espadrile sau tenişi pentru mai mult confort. 

Rochii maxi - ţinute elegante, dar răcoroase 

Preferi un outfit elegant, minimalist, dar răcoros? Rochiile maxi lejere sunt precum o îmbrăţişare rece în zilele fierbinţi de vară. Cu o croială vaporoasă, trapezoidală, bretele subţiri şi volane care conferă lejeritate, se încadrează excelent în ţinutele de zi sau de seară, când îţi doreşti un aspect rafinat. Culorile deschise sau pastelate, dar şi imprimeuri, sunt perfecte pentru o plimbare relaxantă sau pentru o ieşire la prânz. Poţi accesoriza rochia cu sandale, sneakerşi din pânză sau espadrile sau un look boem sau casual şi elegant. 

Rochii pentru party - pentru seri incendiare

Vara este sezonul petrecerilor şi festivalurilor de muzică. Pentru astfel de ocazii, ai nevoie de articole vestimentare pe măsura evenimentului. Aşadar, alege rochii speciale, care să îţi ofere confort, să te menţină răcoroasă şi să-ţi asigure un look fermecător. Poţi opta pe un model mini cu umerii goi, o rochie cu bretele subţiri sau o piesă cu talie profilată şi guler înalt. Un model cu decolteu în V şi spatele gol îţi va permite să concepi un look îndrăzneţ. Completează ţinuta cu sandale cu toc sau platformă sau cu hanorace femei şi bocanci pentru a-ţi exprima personalitatea puternică. 

Fie că preferi lejeritatea rochiilor mini, eleganţa celor maxi sau rochiile dedicate evenimentelor estivale, alege croieli lejeri şi culori care să-ţi confere încredere. Versatile şi confortabile, rochiile devin piese de bază într-o garderobă dedicată sezonului călduros. Alege piesele care îşi flatează silueta, asortează-le cu accesoriile potrivite şi poartă-le cu stil în fiecare zi.

Vezi si: La cate grade se spala hainele albe

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici