50 Cent va dona 750.000 de dolari dacă Floyd Mayweather va citi cursiv o pagină din "Harry Potter"

Rapperul american 50 Cent a anunţat că va dona 750.000 de dolari în beneficiul unei organizaţii de caritate dacă pugilistul american Floyd Mayweather va citi cursiv o pagină întreagă dintr-un roman din seria "Harry Potter".

908 afișări
Imaginea articolului 50 Cent va dona 750.000 de dolari dacă Floyd Mayweather va citi cursiv o pagină din "Harry Potter"

Floyd Mayweather (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rapperul 50 Cent nu pare interesat să participe la "Ice bucket challenge" şi preferă să îşi continue disputa mai veche cu Floyd Mayweather, informează huffingtonpost.com.

Cântăreţul a publicat joi pe platforma Instagram o înregistrare video în care îl provoacă pe renumitul pugilist american să citească o pagină întreagă dintr-unul dintre romanele din seria "Harry Potter", "fără să se oprească, fără să reia lectura de la început şi fără să se încurce în cuvinte".

Dacă Floyd Mayweather va reuşi acest lucru, atunci 50 Cent va dona suma de 750.000 de dolari unei organizaţii de caritate ce va fi aleasă de pugilist.

Până la ora publicării acestor informaţii, Floyd Mayweather nu a răspuns provocării lansate de rapper.

Pugilistul american Floyd Mayweather a fost sportivul cu cele mai mari încasări din 2013, el obţinând din bursele pentru cele două meciuri disputate anul trecut suma de 73,5 milioane de dolari.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 38 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul "Totul pentru bani", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al său este thrillerul "Ţinutul gheţurilor/ The Frozen Ground", în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici