50 Cent va juca într-un film despre gangsteri (Galerie Foto şi Video)

Rapperul american Curtis Jackson, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, va interpreta rolul unui cămătar nemilos din Londra, în filmul "Dead Man Running", ale cărui filmări au început miercuri.

1001 afișări
Imaginea articolului 50 Cent va juca într-un film despre gangsteri (Galerie Foto şi Video)

50 Cent va juca într-un film despre gangsteri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din distribuţia acestui film mai fac parte Brenda Blethyn, cunoscută pentru rolul din "Secrets And Lies" (1996), Tamer Hassan, care a jucat în "Prins la înghesuială" (2004), Danny Dyer, care a jucat în "The Business" (2005) şi Monet Mazur, cunoscut pentru rolul din "Stoned" (2005).

GALERIE FOTO

Scenaristul şi regizorul Alex de Rakoff va realiza acest film bazat pe povestea unui fost condamnat care încearcă să se reabiliteze în societate. Acesta primeşte un termen limită de 24 de ore pentru a strânge 150.000 de dolari, pentru a plăti împrumutul datorat cămătarului interpretat de 50 Cent.

Filmul urmăreşte traseul fostului puşcăriaş, de la cursele de câini din East London până la zonele underground frecventate de traficanţii de droguri de la periferia oraşului Manchester, în încercarea lui de a obţine acei bani înainte să nu fie prea târziu.

Acest film beneficiază de sprijinul a doi fotbalişti de marcă din campionatul englez, Rio Ferdinand, de la Manchester United, şi Ashley Cole, de la clubul Chelsea, care vor fi producători executivi.

Cântăreţul american 50 Cent s-a situat pe primul loc în topul Forbes al vedetelor hip hop care au obţinut cele mai mari câştiguri pe 2008, banii obţinuţi provenind nu numai din interpretare, ci şi din producţie muzicală şi jocuri video.

Starul, în vârstă de 32 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de "băiat rău", a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume. Cel mai recent album al său, "Curtis", a fost lansat în septembrie 2007.

50 Cent - "Window Shopper"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici