50 de ani de ROLLING STONES: Cum va marca formaţia cinci decenii de existenţă

Trupa britanică The Rolling Stones a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, cum va marca împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea trupei.

215 afișări
Imaginea articolului 50 de ani de ROLLING STONES: Cum va marca formaţia cinci decenii de existenţă

50 de ani de ROLLING STONES: Cum va marca formaţia un deceniu de existenţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rolling Stones va susţine patru concerte la sfârşitul acestui an, pentru a marca împlinirea a cinci decenii de existenţă.

Grupul britanic va susţine două show-uri la O2 Arena din Londra, pe 25 noiembrie şi pe 29 noiembrie, şi alte două concerte la Prudential Center din Newark, pe 13 decembrie, respectiv 15 decembrie, informează thesun.co.uk.

"Ne cerem scuze că v-am făcut pe toţi să aşteptaţi atât de mult timp, dar acum aşteptarea a luat sfârşit", a declarat Keith Richards, referindu-se la speculaţiile care au circulat în ultimele luni despre un turneu aniversar al celebrei trupe britanice.

"Întotdeauna am spus că cel mai bun loc pentru a face rock and roll este scena, iar acest lucru este valabil şi pentru The Rolling Stones. Sunt aici cu Mick, Charlie şi Ronnie şi totul este minunat. Ne vom vedea în curând!", a adăugat Keith Richards.

Chitaristul Keith Richards, basistul Ronnie Wood, solistul Mick Jagger şi toboşarul Charlie Watts vor susţine aceste show-uri pe o scenă ce va avea forma logoului emblematic al trupei, iar organizatorii au spus că acele concerte vor reprezenta o experienţă high-tech deosebită.

Aceste concerte marchează, totodată, lansarea unui nou joint-venture în industria muzicală, Virgin Live, format din Virgin Group şi Dainty Group, care va deveni unul dintre cei mai mari organizatori de concerte pe plan mondial.

În seria de evenimente care marchează cea de-a 50-a aniversare a trupei The Rolling Stones se înscrie lansarea unui album greatest hits, intitulat "GRRR!", ce va ajunge pe piaţă pe 12 noiembrie, dar şi lansarea unui nou film documentar despre grupul britanic, ce va avea premiera în cadrul Festivalului de Film de la Londra.

Cele patru show-uri reprezintă primele concerte pe care The Rolling Stones le va susţine după încheierea turneului mondial "A Bigger Bang" din 2007.

The Rolling Stones s-a format la Londra în 1962 şi este una dintre cele mai renumite trupe rock din lume. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici