7 curiozităţi sexuale

Ştiai că anumite boli erau cândva tratate cu vibratorul? Dar că în Hong Kong o femeie îşi poate ucide cu mâinile goale bărbatul dacă acesta o înşeală?

251 afișări
Imaginea articolului 7 curiozităţi sexuale

7 curiozităţi sexuale

Dacă aruncăm o privire prin muzeele sexului, vedem că vibratoarele au fost folosite iniţial, mai exact în secolul XIX, pentru a trata femeile “isterice”. Ele constituiau un accesoriu medical şi ajutau medicii să calmeze pacientele anxioase. De-a lungul istoriei însă, conceptul acestei boli s-a schimbat. Spre exemplu, în timpul clasicismului, o persoană nervoasă trebuia respectată, ea fiind considerată cea mai aproape de Dumnezeu.

În cazul în care un bărbat adult din Hong Kong este prins înşelând, el trebuie să plătească mai mult decât material pentru problemele cauzate. Astfel, o femeie care se simte trăda (şi în stare) are dreptul legitim de a-şi omorî bărbatul, cu mâinile goale.

Citeşte mai multe despre curiozităţile sexuale pe www.csid.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici