A apărut numărul de octombrie al revistei GLAMOUR

Numărul pentru luna octombrie al revistei GLAMOUR a apărut la chioşcurile de ziare din 24 septembrie, iar luna aceasta spune o mulţime de poveşti fermecătoare.

793 afișări
Imaginea articolului A apărut numărul de octombrie al revistei GLAMOUR

A apărut numărul de octombrie al revistei GLAMOUR

Prima dintre ele are drept protagonişti trei cupluri de tineri creativi şi îndrăzneţi care au decis să creeze câteva proiecte artistice absolut minunate: Something Borrowed este o firmă ce închiriază obiecte chic pentru petreceri fabuloase, The Awesome Project reinventează motivele tradiţionale româneşti şi le desenează cu migală pe obiecte de porţelan uimitoare iar All Hollow este un expermient curatorial ce-şi propune să devină un loc de întâlnire al fotografilor şi artiştilor ce nu au fost promovaţi până acum. Ţi-am trezit interesul? Deschide revista la rubrica-semnătură GLAMOUR GENERATION!

Tot într-o poveste o vei vedea pe ecrane şi pe vedeta numărului de octombrie GLAMOUR, Anne Hathaway: talentata actriţă joacă în aceast sfârşit de an în ecranizarea celebrului roman al lui Victor Hugo, Mizerabilii, un musical cu o distribuţie de excepţie. GLAMOUR a vorbit cu Anne Hathaway şi îţi dezvăluie o mulţime de detalii din culisele vieţii hollywoodiene.

Despre secrete bine păstrate vorbim şi în acest număr GLAMOUR: mai precis despre secretele de frumuseţe ale celor mai cunoscuţi make-up artişti ai momentului. Cinci dintre ei te îndeamnă să le afli trucurile lor infailibile pentru un machiaj impecabil şi îţi schiţează tuşele de geniu pe care trebuie să le urmezi în acest sezon. Toate în materialul special intitulat Beauty Show! 

Vrei să îţi compui un look perfect? Am aflat care sunt piesele favorite ale fashionistelor célèbre şi le-am ascultat tipsurile pentru o apariţie ravisantă. Iar în numărul de octombrie ţi le şoptim şi ţie! Mai mult decât atât: te învăţăm cum să incluzi cel mai hot material al sezonlui, pielea, în garderoba ta!
Te visezi deja pe un podium de modă? Nu mai e doar o iluzie! Asta pentru că luna aceasta dăm startul GLAMOUR FASHION STREET: o prezentare de modă inedită în care fotomodelele veţi fi chiar voi, fetele glam! Păşeşte şi tu pe cea mai lungă pasarelă a modei şi fii alături de noi, pe 6 octombrie în Bucureşti Mall! Detaliile acestui eveniment unic le găseşti în GLAMOUR!

Plus: îţi spunem reţeta celor mai apetisante tarte cu fructe de sezon, care sunt aromele ispititoare ale celor mai noi parfumuri lansate şi trei destinaţii demne de o prinţesă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici