A apărut o alternativă la masca de protecţie clasică: masca luminoasă care imită mişcările gurii

  • Un designer de jocuri a inventat masca de protecţie activată vocal.
  • Masca luminează şi imită mişcările gurii.
  • Inventatorul nu urmăreşte comercializarea acesteia, ci ne îndeamnă să ne facem propriile versiuni de mască de protecţie.
793 afișări
Imaginea articolului A apărut o alternativă la masca de protecţie clasică: masca luminoasă care imită mişcările gurii

Masca luminoasă care imită mişcările gurii. Sursa: BBC

Un designer de jocuri din California, Tyler Glaiel , a inventat masca de protecţie activată de vocea celui care-o poartă şi care imită mişcările gurii. Acesta a folosit o matrice LED, un microfon miniatural şi un procesor pe care rulează codul care comadă matricea. Componentele costă circa 40 de lire sterline.

Tyler n-a făcut masca pentru a o comercializa, ci doar pentru a da curs creativităţii sale, ceea ce îi îndeamnă şi pe alţi oameni. 

„Mi-a venit o idee şi am căutat să văd dacă există, o mască luminoasă care să imite mişcările gurii. Am căutat online să văd dacă există şi pot cumpăra aşa ceva şi nu am găsit. (...) „Nu am de gând să o vând, aşa că n-aveţi decât să vă faceţi propriile versiuni”, a spus designerul măştii luminoase. 

                                       

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici