A apărut The ONE de iulie

The ONE de iulie este o revistă de luat pe plajă sau în vacanţe urbane. Pe copertă, modelul Sofia Bartoş afişează un look road trip, care aduce în prim-plan rigorile militare, atât de regăsite în moda acestui sezon, şi pe care am mizat şi noi în pictorialul Stand up and fight, realizat de Andreea Macri în spaţiul hip de la The Ark.

190 afișări
Imaginea articolului A apărut The ONE de iulie

În paginile de shopping, veţi regăsi accesoriile-fetiş ale verii, mergând de la simplitate alb-negru şi împletituri tradiţionale, până la delicateţea rozului sau spiritul avangardist al mixurilor atipice de materiale şi culori.

Iar în secţiunea Escape, am inclus cele mai inspirate ţinute inspirate de călătorii, ca desprinse din peisajul sicilian sau din party-urile Ibizei.

Paginile grupate sub titlul Lista de vacanţă au fost gândite ca o agendă a verii, în care am notat lansări, evenimente, tendinţe şi multe alte recomandări pentru a profita din plin de acest sezon.

Am invitat câţiva artişti cu stiluri bine definite să ne scrie despre cele mai frumoase vacanţe ale lor. Tudor Chirilă, Cecilia Ştefănescu, Dana Rogoz şi Alexandru Abagiu au acceptat provocarea, iar amintirile lor le veţi regăsi în dosarul Călător V.I.P..

Şi pentru că în această perioadă prea multă lume care încă nu a plecat în vacanţă se gândeşte cam o dată pe zi ce bine ar fi să lenevească pe o plajă, am ales şi noi, echipa The ONE, să scriem fiecare despre câte o plajă unde ne-am întoarce oricând.

Pentru cei cu mult curaj şi poftă de aventură, Gabriela Ţoneş spune povestea unui safari autentic din inima Africii. Pentru ceilalţi, care nu spun nu bătrânei Europe, am scris un mic jurnal din Parga şi Lefkada, construit după un maraton de câteva zile pe plajele, la tavernele şi în hotelurile din vestul Greciei.

Toate aceste pagini de vacanţă sunt completate de news-uri atractive în materie de travel, de produse cosmetice care nu trebuie să lipsească din geanta de plajă şi de cele mai noi lacuri de unghii în nuanţe exuberante.

Dar The ONE de iulie nu e numai despre vacanţă. Ofelia în oraşul-teatru este titlul unui portret amplu al actriţei Ofelia Popii, creionat după o întâlnire în spaţiul creativ al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Andreea Esca vorbeşte cu umor în editorial despre o cină în stil paleolitic şi neolitic, Dragoş Bucurenci ne pune în faţa Confesiunilor unui misogin, iar Vicki Nicola răspunde la întrebarea: La ce te gândeşti când alergi?.

Iar Bianca Nuţu a stat de vorbă, timp de mai multe zile, cu şapte business women şi dezvăluie într-un articol - care poate funcţiona ca sursă de inspiraţie - ce se află în spatele  afacerilor de beauty construite atent de femei puternice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici