A doua căsătorie a lui Boris Becker, transmisă de RTL - GALERIE FOTO

Fostul jucător de tenis Boris Becker se va căsători cu logodnica sa olandeză Sharley (Lilly) Kerssenberg, vineri, în cadrul unei ceremonii ce îi va aduce marelui campion german profituri substanţiale din partea televiziunii private RTL, care a achiziţionat drepturile de difuzare.

210 afișări
Imaginea articolului A doua căsătorie a lui Boris Becker, transmisă de RTL - GALERIE FOTO

A doua căsătorie a lui Boris Becker, transmisă de RTL (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Ceremonia de căsătorie va avea loc în celebra staţiune montană Saint-Moritz din Elveţia, în prezenţa a 200 de invitaţi atent selecţionaţi, care vor beneficia de un nivel de securitate foarte ridicat.

Fanii lui Boris Becker - supranumit "Bum-Bum", datorită modului puternic în care servea mingiile pe terenul de tenis, în anii săi de glorie - vor putea să vadă acest eveniment la televizor, în seara de duminică, pe postul german privat RTL. Suma tranzacţiei pentru această difuzare în exclusivitate nu a fost dată publicităţii.

"Vreau să arăt lumii că mă simt din nou bine şi că am depăşit crizele din trecut", a declarat Boris Becker, pentru săptămânalul german Stern.

Deşi ceremonia de nuntă va fi cât se poate de privată, ea va putea fi văzută de aproximativ 9,7 milioane de germani, potrivit estimărilor. Un număr similar de telespectatori au asistat la anunţarea acestei căsătorii, la sfârşitul lunii februarie, în timpul emisiunii "Wetten dass... / Pariem?", transmisă de postul public de televiziune ZDF.

Boris Becker a anunţat în acel moment că se va căsători cu Lilly Kerssenberg, de care se separase cu 18 luni în urmă, timp în care se logodise cu o altă femeie.

Dorind să rămână şi în viitor cel mai cunoscut german din lume, la zece ani după retragerea din activitatea sportivă, Becker s-a implicat într-o mare "operaţiune de seducţie" mediatică. "Antreprenorul Becker nu are de oferit, de fapt, decât un singur produs: pe el însuşi", scriau jurnaliştii germani de la Stern.

Închirierea serviciilor lui Boris Becker pentru animarea unui eveniment costă, în medie, între 50.000 şi 60.000 de euro.

După ce şi-a împrumutat imaginea în favoarea unor companii diverse, de la articole de îmbrăcăminte de lux până la diferite branduri de bere, fostul mare campion şi-a lansat în această primăvară propria lui televiziune pe internet.

"Cele mai multe dintre proiectele mele au eşuat, de multe ori am dat greş, mai ales în privinţa femeilor şi a finanţelor, dar prin Boris-Becker-TV, voi oferi tuturor telespectatorilor şansa de a putea să participe la viaţa mea privată", explica Boris Becker.

"Viaţa mea este un buchet de evenimente fascinante. Puteţi vedea, de exemplu, anunţul căsătoriei noastre, iar acest moment magic poate să vă aparţină", a adăugat Becker.

Sprijinul financiar a venit foarte rapid, odată cu decizia celui mai citit cotidian din Germania, Bild Zeitung, de a investi în acest proiect. Pe site-ul oficial al acestei publicaţii apare, începând din 7 mai, un link către acest post de televiziune special, intitulat "BB", care prezintă în 30 de clipuri video etapele importante din viaţa noului cuplu, de la prima lor întâlnire la pregătirile de nuntă pe care le-au făcut în Las Vegas, dar şi comentariile inflamate ale fostului soţ al viitoarei doamne Becker.

"Apar în ziare, deci exist", ironizase revista feminină "Bunte", în momentul apariţiei autobiografiei lui Boris Becker, în urmă cu şase ani. Astăzi, însă, aceeaşi publicaţie vorbeşte despre "o căsătorie la superlativ, cu o organizare militară".

La fel ca un actor care îşi promovează un film, Boris Becker îşi promovează căsătoria prin intermediul agenţiei sale de comunicare "Boris Becker". Tot el supraveghează pregătirile de nuntă, până în cele mai mici detalii, oferind cu multă zgârcenie informaţiile pentru presă.

Într-un interviu acordat postului RTL, starul german a relevat codul vestimentar de la care nimeni nu va putea să se abată cu ocazia acestui eveniment: femeile vor purta rochii de culoare roşie, iar bărbaţii vor purta frac.

O fotografie cu scopuri promoţionale a prezentat cu această ocazie bijuteriile purtate de tânăra mireasă. Fostul top-model olandez va purta un inel de aur alb cu o montură de 131 de diamante, un colier şi cercei asortaţi, potrivit săptămânalului Der Spiegel.

Potrivit presei germane, camerele de filmat ale postului RTL vor fi invitate pentru câteva momente şi în apartamentul nupţial al cuplului, rezervat într-un hotel de cinci stele din staţiunea Saint-Moritz.

Boris Becker este tatăl a trei copii rezultaţi din căsătoria sa anterioară. De când a părăsit lumea sportului profesionist, în anul 1999, Becker a fost văzut mai des la serate mondene decât pe terenurile de tenis. Aventurile sale amoroase au făcut, deseori, deliciul presei din ţara sa.

Boris Becker a fost lider în clasamentul mondial al jucătorilor profesionişti de tenis, a câştigat 49 turnee de simplu şi şase titluri în turneele Grand Slam, dar şi un titlu olimpic la Barcelona, în 1992.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici