A doua nuntă regală din Marea Britanie: Rochia purtată de Zara Phillips, mai frumoasă decât cea a lui Kate Middleton? - GALERIE FOTO

Zara Phillips, cea mai mare dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a, s-a căsătorit sâmbătă cu jucătorul de rugby Mike Tindall, într-o ceremonie oficiată la Edinburgh, în Scoţia.

1758 afișări
Imaginea articolului A doua nuntă regală din Marea Britanie: Rochia purtată de Zara Phillips, mai frumoasă decât cea a lui Kate Middleton? - GALERIE FOTO

A doua nuntă regală din Marea Britanie: Rochia purtată de Zara Phillips, mai frumoasă decât cea a lui Kate Middleton? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mireasa în vârstă de 30 de ani a purtat o rochie de culoarea fildeşului, cu trenă scurtă. Rochia a fost semnată de designerul Stewart Parvin, potrivit purtătorului de cuvânt al nepoatei reginei Marii Britanii.

VEZI GALERIA FOTO

La rochia de mireasă, Zara Phillips a asortat o diademă şi un voal alb din mătase. Totodată, în buchetul purtat de mireasă au predominat calele albe.

Căsătoria Zarei Phillips cu Mike Tindall la Edinburgh marchează prima nuntă regală în ultimii aproape 20 de ani din Scoţia. Cel de-al doilea mariaj al prinţesei Anne, mama Zarei, cu Timothy Laurence a fost precedenta nuntă regală ţinută în Scoţia, în 1992.

Încă dinaintea ceremoniei, Zara Phillips şi Mike Tindall au declarat că nu doresc să organizeze o altă "nuntă a secolului". Diferenţele dintre nunta ei şi cea a ducesei de Cambridge nu se opresc aici. În timp ce Kate, devenită după căsătorie ducesă de Cambridge, este brunetă, docilă şi cuminte, Zara este blondă, independentă şi impetuoasă. Sportivă desăvârşită, campioană de echitaţie, Zara şi-a dorit o ceremonie pe măsura imaginii sale, departe de nunta din basme organizată pe 29 aprilie la Londra pentru viitorul moştenitor al tronului britanic.

"Nunta mea nu va avea nimic de-a face cu cea dintre Kate şi William", a avertizat ea. "Pentru început, vor fi mult mai puţini invitaţi. Va fi mult mai intim, doar câţiva prieteni apropiaţi şi familia", a mai spus Zara Phillips.

Rochia de mireasă a Zarei a făcut să curgă mult mai puţină cerneală decât cea a lui Kate, subiectul a numeroase speculaţii timp de luni de zile şi, totodată, articolul vestimentar spre care s-au îndreptat toate privirile în momentul în care ea a ajuns în faţa catedralei Westminster.

Câţiva experţi în domeniu au riscat totuşi să afirme că rochia va fi "tradiţională, însă marcată de personalitatea mai exuberantă" a Zarei Phillips, fosta adolescentă rebelă din familia regală britanică, care, în trecut, purta un piercing în limbă şi era renumită pentru încăpăţânarea ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici